Vedeta ProTV, Florin Călinescu, s-a dezlănțuit pur și simplu. A lansat un atac fără precedent la adresa peședintelui Klaus Iohannis, dar nu i-a ocolit nici pe cei din coaliția de Dreapta care vor face majoritate în noul Parlament și vor stabili componența Guvernului.

Florin Călinescu e scos din sărite de faptul că PNL și USR PLUS i-au cooptat la guvernare pe cei de la UDMR. Actorul care este și președintele Partidului Verde a lansat o tiradă la adresa noii Puteri într-o postare extrem de virulentă pe o rețea de socializare.

Florin Călinescu dă de pământ cu Iohannis

Vedeta ProTV s-a declarat dezgustat pur și simplu de negocierile dintre PNL, USR PLUS și UDMR. Călinescu spune că totul a fost doar o luptă pentru ciolan care nu are nicio legătură cu România și cu dezvoltarea ulterioară a țării.

Actorul politician nu i-a iertat nici pe cei de la UDMR pe care i-a făcut praf pur și simplu. Călinescu s-a enervat după ce Kelemen Hunor s-a întâlnit cu premierul Ungariei, Viktor Orban, imediat după negocierile de la București. „Numele Mizeriei, Nemerniciei si tradarii Țarii, se cheama pnl+usrplus+ iohannis. Să legi la căruta guvernarii câinele vagabond udemerist, așa se cheamă.

Adică, în secunda doi a negocierilor, chiurtoșcolacii sa plece ca preșurile, la Budapesta pentru a primi de acolo subiectele si predicatele acapararii Transilvaniei, asta depașeste orice limita.

Vorbesc in nume propriu.

Fara de partid, făra de tovarăși…haiduc…”, a scris Călinescu pe o rețea de socializare.

PNL, USR PLUS și UDM vor forma, cel mai probabil, viitoarea majoritate parlamentară și vor conduce și Guvernul în următorii patru ani prin liberalul Florin Cîțu, fostul ministru al Finanțelor. Și președintele Klaus Iohannis a dat girul acestei coaliții și pare doar o formalitate ca aceștia să formeze noul Guvern și viitoarea majoritate în Parlamentul României.