Flanco are vești bune pentru clienții din România

Magazinele Flanco din România se pregătesc să se reinventeze! Vor schimba nu doar numele în „Flanco Smart Discounter”, ci și felul în care își prezintă ofertele. În viitor, vei găsi în magazinele lor și pe site-ul lor „Discounturi de Weekend” sau oferte speciale pe termen scurt, ca „Discount de o Zi”, cu reduceri pe care nu le poți rata.

În plus, cataloagele lor vor apărea săptămânal, ca să fii mereu la curent cu cele mai noi oferte. Toate aceste schimbări au fost realizate în colaborare cu experții în branding de la Brandient.

Diferența dintre „reducere” și „smart discount” este semnificativă. Ei nu scad simplu prețul pentru a nu afecta percepția de calitate a produselor, ci oferă o reducere relevantă. Un smart discount este o ofertă inteligentă pentru clienți, care primesc produse de calitate la cel mai bun preț, și pentru companie, care își urmărește eficiența operațională.

În plus, în magazinele Flanco, clienții vor beneficia de servicii de înaltă calitate și de sfaturi de la Specialiștii în Discounturi, care îi vor ghida în alegerea produselor.

„Diferența între «reducere» și «smart discount» este una importantă: nu scădem, pur și simplu, prețul, afectând percepția de calitate a produselor, ci urmărim întotdeauna să oferim o oportunitate relevantă de discount.

Un smart discount este o ofertă inteligentă atât pentru client, care obține un produs de calitate la cel mai bun preț al pieței, cât și pentru noi, care urmărim eficiența operațională.

În plus, pe lângă discounturile imbatabile, clienții vor găsi întotdeauna în magazinele noastre servicii de top și o relaționare de calitate cu Specialiștii în Discounturi de la Flanco, care îi vor sfătui ce și când să cumpere, pentru a avea numai de câștigat”, a explicat Dragoș Sîrbu, CEO Flanco.

Dragoș Sîrbu
Dragoș Sîrbu (SURSA FOTO: LinkedIn)

Retailerul are aproape 160 de magazine şi peste 1.500 de angajaţi în România

Acum, Flanco își schimbă modul în care comunică cu clienții, folosind toate canalele posibile: online, radio, ziare, afișe, rețele sociale și cataloage. Anul viitor, campania lor va include și reclame TV.

Flanco se mândrește că este primul magazin Smart Discounter de produse electro-IT din România.

Cu peste 1.500 de angajați, au 157 de magazine în 113 orașe din țară. Și site-ul lor, flanco.ro, se dezvoltă mereu, oferind cele mai noi tehnologii, branduri populare și metode de plată inovatoare.