Cazul Caracal este departe de a fi rezolvat chiar dacă dosarul a fost deja trimis în judecată. Acum ies la iveală noi amănunte incredibile. Băiatul monstrului din Caracal a a fugit din țară și ar trebui arestat. Totul se întâmplă pentru că acesta se află sub control judiciar după ce a fost agresiv cu jurnaliștii și îi era interzis să părăsească țara.

Fiul lui Dincă va fi arestat

La finalul lui 2019, fiul monstrului a agresat mai mulți jurnaliști în fața Consiliului Național al Audiovizualului (CNA). A fost pus sub control judiciar și astfel i s-a dat interdicție de a părăsi țara. Și totuși, acesta a plecat din România acum. Motivul i-a luat pe mulți prin surprindere.

La mijlocul lunii decembrie 2019, Daniel Dincă a scandalizat o țară întreagă după ce a agresat mai mulți cameramani tv chiar în fața Consiliului Național al Audiovizualului. Jurnaliștii, însoțiți de operatori tv, au încercat să-i adreseze întrebări lui Daniel cu privire la cazul Caracal, în care este implicat tatăl său, dar aceasta a devenit brusc agresiv și a atacat echipele de filmare.

Imagini privind comportantul lui Daniel Dincă au devenit publice și arată latura agresivă a acestuia. Antena 3 și RTV au anunțat că vor depune plângere penală împotriva bărbatului. Lucru care s-a și întâmplat.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti au anunțat în acea perioadă că Daniel Dincă este urmărit penal pentru lovire și alte violențe, fiindu-i impus control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Cu toate acestea, potrivit surselor Impact , fiul lui Dincă ar fi părăsit țara.

„La data de 17.12.2019, în jurul orei 15:00, în timp ce se aflau în spatele Ministerului Comunicatiilor și Societății Informaționale din Bucureşti, B-dul Libertăţii, nr. 14, sector 5, inculpatul Dincă Gheorghe Daniel ar fi agresat-o fizic, lovind-o în zona capului pe persoana vătămată P.C. fără ca această persoană să necesite pentru vindecare zile de îngrijiri medicale, iar la aceeaşi dată ar fi agresat-o fizic, lovind-o în zona capului pe persoana vătămată U. I. V. care a necesitat pentru vindecare 2-3 zile de îngrijiri medicale”, sunt informații care apar într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti.

Deși a primit control judiciar, fiul lui Dincă ar fi plecat din țară, lucru pe care l-a făcut de urgență și sora sa, Daniela. Daniel Dincă este cetățean italian, cu rezidență în casa unui bărbat denumit Andrea Lovo Albiero, conform impact.ro.

În cazul controlului judiciar, de regulă, inculpatul nu trebuie să depășească o anumită limită teritorială. De altfel, inculpatul cât timp se află sub control judiciar, trebuie să se prezinte la organul de urmărire penală de câte ori este chemat și să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura cu privire la schimbarea locuinței.

Dacă inculpatul încalcă obligațiile care i se impun, procurorii pot cere arest preventiv. Rămâne de văzut însă ce condiții i-au pus oamenii legii lui Daniel Dincă pe perioada controlului judiciar și dacă acesta i-a informat cu privire la faptul că a părăsit țara.