Ce spune Dorin Dumitran despre Gheorghe Dincă

„Una dintre declarațiile lui m-a făcut să părăsesc locul în care dădea declarația. Eu consider că declarațiile din noiembrie sunt cele care reprezintă adevăratele lui relații cu victimele. Limita sa de rezistență a fost atinsă în jurul lunii decembrie-ianuarie. După luna decembrie, mă așteptam ca el să își comute comportamentul. El considera că toți sunt bagatele, că toți sunt proști și că nimeni nu știe nimic.

A devenit arogant, impertinent, nu te mai lăsa să vorbești peste el, făcea fel și fel de cereri. Dincă are o părere excelentă despre el.

L-am ajutat să aibă curaj să spună adevărul. Va spun cinstit. Nu credeam că o să reușesc. Nu credeam că este posibil să îl determin (n.red. să vorbească).

Dincă a susținut că datorită lui a căzut Guvernul”, a declarat Dorin Dumitran, la România TV.

Fiica lui Gheorghe Dincă a fugit din țară

Se pare că aceasta s-a îmbogățit în perioada în care tatăl ei era anchetat de DIICOT în cazul crimelor de la Caracal. De asemenea, se pare că plecare Danielei Dincă din România a fost o situație „de urgență”.

Astfel, fiica lui Gheorghe Dincă a vândut domeniul de la Arad pe care organiza partide de vânătoare pentru afaceriștii Italieni și a părăsit România de urgență. Elementar este faptul că tranzacția a fost făcută în ultimele luni, în perioada în care Dincă a fost anchetat de DIICOT, scrie playtech.ro.

Se pare că în trecut, Daniela Dincă a avut o relație cu afaceristul italian Giorgio Albiero, care a murit în luna februarie a anului trecut. Acesta a pus-o administrator pe femeie pe un domeniu din Arad, unde mai mulți oameni de afaceri din Italia veneau la partide de vânătoare.

Cei care i-au cunoscut pe Giorgio Alberto și pe Daniela Dincă susțin că femeia se asigura că celor care vin pe acest domeniu nu le lipsește nimic și că le-ar fi adus și fete.

În urma acuzațiilor apărute după crimele de la Caracal, se pare că toată familia lui Dincă încearcă să scape de afacerile care au intrat în atenția procurorilor DIICOT, iar acesta pare să fie motivul pentru care Daniela Dincă a vândut domeniul de la Arad și a plecat din România.

Psihologul criminalist Tudorel Butoi a scos la iveală de ce Gheorghe Dincă le-a răpit cu adevărat pe cele două fete

Deși monstrul din Caracal susține că le-a omorât pe cele două fete, arzându-le într-un butoi din curte, detaliile de natură sexuală scot altceva în evidență, potrivit fostului ofițer-psiholog al Poliției Capitalei, Tudorel Butoi.

Ce spune Tudorel Butoi despre detaliile de natură sexuală

„Eu spun că nu le-a adus ca să le ucidă, ci pentru a întreține raporturi sexuale în interesul lui. Și mai departe urma să le traficheze. Fetele nu au vrut. Aceste două fete nu au vrut. Fetele acestea s-au opus, s-au bătut cu prostălăul ăsta, ca dovadă sângele pe pereți. (…) Apoi, local și dacă era loc pentru afară, pe bani, premisele sunt… (pentru trafic – n.r.), legat de fetele pe care le are el în Italia etc”, a spus Tudorel Butoi.