În acest context, psihologul criminalist Tudorel Butoi a vorbit despre adevăratele intenții ale lui Gheorghe Dincă atunci când le-a răpit pe cele două fete.

Deși monstrul din Caracal susține că le-a omorât pe cele două fete, arzându-le într-un butoi din curte, detaliile de natură sexuală scot altceva în evidență, potrivit fostului ofițer-psiholog al Poliției Capitalei, Tudorel Butoi.

Ce spune Tudorel Butoi despre detaliile de natură sexuală

„Eu spun că nu le-a adus ca să le ucidă, ci pentru a întreține raporturi sexuale în interesul lui. Și mai departe urma să le traficheze. Fetele nu au vrut. Aceste două fete nu au vrut. Fetele acestea s-au opus, s-au bătut cu prostălăul ăsta, ca dovadă sângele pe pereți. (…) Apoi, local și dacă era loc pentru afară, pe bani, premisele sunt… (pentru trafic – n.r.), legat de fetele pe care le are el în Italia etc”, a spus Tudorel Butoi.

În plus, acesta este de părere că instanța va ține cont de faptul că deși Dincă este acuzat de două omoruri, descrierile actelor sexuale pe care le-a făcut publice anchetatorilor nu vor fi ignorate.

”Dincă este inculpat, e acuzat de două omoruri. Detaliile sexuale ilustrează, adică obiectivează personalitatea psihopatului sexual, așa cum a fost Dincă evaluat de psiholog. Cred că rechizitoriul o să țină în instanță.”, a spus Butoi într-un interviu.

Potrivit fostului ofițer, Dincă va fi condamnat pe viață

”Suntem la momentul Judecată. Aici duelul judiciar, apărare-acuzare, prilejuiește instanței ocazia de a-și forma convingerea intimă, acea trăire de nezdruncinat, și, dincolo de orice, îndoiala că lucrurile, în fapt și în drept, sunt exact așa cum le percepe ea, instanța. Abia în timpul procesului se verifică, se validează, se confirmă sau se infirmă Rechizitoriul. Restul e speculație ieftină. Eu cred că Dincă va fi condamnat pe viață.”, a conchis acesta.