OTP Bank România lansează un nou produs de creditare destinat clienţilor persoane juridice, persoane fizice autorizate, întreprinderi familiale şi întreprinderi individuale care îşi desfăşoară activitatea în domeniul agricol, creditul pentru dubla prefinanţare a subvenţiilor APIA – Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, potrivit unui comunicat al băncii.

OTP Bank România oferă clienţilor posibilitatea de a accesa o sumă ce reprezintă până la dublul subvenţiilor de încasat, în baza adeverinţei obţinute de la APIA. "Unicitatea acestui produs de finanţare constă în prefinanţarea subvenţiilor pentru doi ani, doar în baza adeverinţei emise de APIA", menţionează banca.

În cadrul acestei facilităţi, OTP Bank România finanţează plăţile cuvenite din SAPS – Schema de Plată Unică pe Suprafaţă; plata redistributivă; plata pentru înverzire; măsurile compensatorii de dezvoltare rurală.

În plus, procesul de acordare a acestor credite este unul simplificat şi standardizat din punct de vedere al documentaţiei şi garanţiilor solicitate, OTP Bank oferind servicii de consultanţă gratuită.

OTP Bank România, subsidiară a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrală şi de Est, este un furnizor integrat şi auto-finanţat de servicii financiare. OTP Bank oferă servicii financiare universale în Ungaria, România, Muntenegru, Croaţia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia şi Serbia, pentru mai mult de 13 milioane de clienţi, prin intermediul unei reţele teritoriale de aproape 1.500 de unităţi, ATM-uri şi canale electronice. 

CEC Bank derulează o campanie promoţională la creditul pentru achiziţia de teren pentru producţia agricolă

CEC Bank derulează până la data de 31 octombrie 2016 o campanie promoţională la creditul pentru achiziţia de teren pentru producţia agricolă, potrivit unui comunicat la băncii.

În cadrul campaniei, creditul beneficiază de o dobândă stabilită în funcţie de indicele ROBOR 6M, plus o marjă cuprinsă între 3,25% şi 5,25%.

Creditul pentru achiziţia de teren pentru producţia agricolă se acordă în lei şi este destinat producătorilor agricoli: persoane fizice autorizate, asociaţii agricole familiale, asociaţii de producători agricoli, grupuri de producători, întreprinderi individuale, întreprinderi familiale, societăţi agricole private, societăţi comerciale şi cooperative agricole etc. Acest produs se acordă pe termene de până la 20 de ani, cu o perioadă de utilizare de maximum 24 luni, valoarea finanţată reprezentând până la 85% din valoarea totală a investiţiei.

Clienţii CEC Bank beneficiază de consultanţă gratuită în ceea ce priveşte pregătirea documentaţiei de accesare a creditului. AGERPRES