Mult timp s-a crezut că Andreea Esca are cel mai mare salariu de la Pro TV, însă nu este așa. Celebra prezentatoare de știri a fost „detronată” de unul dintre colegii săi, și anume Smiley.

Andreea Esca, detronată de Smiley la Pro TV

Pe lângă faptul că este un cântăreț de succes, Smiley, pe numele său real Andrei Tiberiu Maria, este și un apreciat om de televiziune. De 12 sezoane, acesta prezintă alături de actorul Pavel Bartoș emisiunea „Românii au Talent”, și putem spune că fac o echipă foarte bună. Iar salariul este unul pe măsură. Potrivit Cancan.ro, artistul aer primi de la Pro TV 150.000 de euro pe sezon.

Acesta ar câștiga, de asemenea, suma de 60.000 de euro în postura de jurat la emisiunea „Vocea României”. Așadar, Smiley ar primi, în total, 210.000 de euro de la postul de pe Pache Protopopescu.

Cântărețul o depășește astfel pe colega sa de la știri, Andreea Esca, al cărei salariu ar fi 25.000 de euro pe lună. Anual, aceasta ar câștiga 300.000 de euro, adică suma pe care Smiley o primește în numai trei luni, pe lângă salariul de la „Vocea României”.

Smiley are, de asemenea, venituri din concerte, dar și din Youtube, de unde ar câștiga în jur de 10.000 de euro. Artistul deține și o casă de discuri, cu un profit de 9,1 milioane de lei.

Salariul Andreei Esca, unul dintre cele mai dezbătute subiecte

Salariul Andreei Esca a fost un subiect discutat de multiple ori, fiind chiar unul dintre cele mai dorite subiecte din presa din România. Jurnaliștii nu sunt singurii care doresc să afle cât câștigă vedeta de la PRO TV. Dan Negru se află și el pe lista celor care au încercat să afle răspunsul, însă știrista de la televiziunea din Pache Protopopescu nu i-a oferit niciodată aceste informații.

De asemenea, omul de televiziune a postat anul trecut pe pagina sa de Facebook un mesaj în care spune că i-ar plăcea ca toate salariile să fie publice. Tot în același mesaj, Dan Negru a precizat că el ar fi primul care ar dezvălui ce salariu lunar are, mai ales că și despre el s-a scris că ar primi mii de euro.

„Ce mă enervează cel mai tare e că nu sunt publice salariile! Mie mi-ar plăcea să fie publice, adică să nu existe confidențialitatea aia. Eu sunt primul care aș veni, i-am și zis la un moment dat Andreei Esca să ieșim amândoi cu salariile.

Jimmy Fallon, de exemplu, zice cât câștigă. A început San Remo zilele astea, ăia își fac publice câștigurile!”, spunea Dan Negru la momentul respectiv pe rețelele de socializare.