Cum s-a îmbrăcat Andreea Esca la nunta lui Smiley cu Gina Pistol?

Sâmbătă, 27 mai 2023, Smiley și Gina Pistol au devenit oficial soț și soție, iar printre invitații de la nunta lor s-a numărat și Andreea Esca.

În cadrul cununiei civile, prezentatoarea TV a purtat o rochie albă cu flori albastre și o pereche de pantofi stiletto albaștri. Vedeta a postat câteva fotografii pe contul ei de Instagram, unde a primit o mulțime de complimente din partea fanilor ei: „Ești superba și ne dai o stare pozitivă. O placere sa te urmăresc.”, „Superba rochia!”, „Rochita superba! De unde este? Dvs ca intotdeauna, minunata!”, „Sunteți senzațională stimata Andreea!”, „Sunteți de milioane! Va ador”, „Frumoasa și elegantă, ca de obicei!”, „Absolut minunata”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca)

Smiley și Gina Pistol au făcut primele declarații, după ce au devenit soț și soție

După cununia civilă și cununia religioasă, care au avut loc discret, în prezența familiilor și a celor mai apropiați prieteni, la Palatul Snagov, cei doi miri au făcut primele declarații despre marele eveniment.

„Astăzi este o zi foarte emoționantă pentru noi, așa cum probabil este pentru toți cei care se căsătoresc și probabil înțeleg prin ce trecem. E o avalanșă de trăiri, de lucruri de făcut, un mix de bucurie cu grijă, o combinație între trăirea momentului în adâncul sufletului și entuziasmul întâlnirii cu toți cei dragi care se bucură pentru noi, o succesiune de râs și plâns de bucurie, dar și de a savura fiecare secundă cât mai mult.

Este o zi pe care parcă ne-o dorim mai lungă pentru că ne-am gândit mult la cum va fi, ne-am tot imaginat-o în fel și chip și am vrea să ne bucurăm în tihnă de fiecare detaliu, de fiecare invitat, de fiecare privire, zâmbet sau dans.

Însă, dincolo de toate momentele acestei zile și de încărcătura emoțională cu care vin ele la pachet, noi ne-am promis că astăzi și mereu ne vom îmbrățișa, vom dansa, ne vom bucura de fiecare secundă de „împreună”!”, a mărturisit, sâmbătă, Gina Pistol, imediat după cununia religioasă, potrivit unui comunicat de presă.

„”DA”-ul despre care ne întreabă toată lumea a fost spus tare și răspicat, în același timp de amândoi, așa cum trebuie să se întâmple. Acum, gata, toată lumea la dans! Hai, și!”, a completat vesel Smiley.