Ce au purtat Smiley și Gina Pistol la cununia civilă?

Sâmbătă, 27 mai 2023, Smiley și Gina Pistol și-au unit destinele și au devenit soț și soție în fața ofițerului de stare civilă, urmând apoi să își jure iubire veșnică în fața lui Dumnezeu în sfânta taină a căsătoriei.

La marele eveniment, Smiley a purtat un costum bej și o cămașă simplă albă, iar soția sa a purtat o rochie albă, lungă, un machiaj natural și a avut părul desfăcut.

Mai jos, aveți un videoclip cu locul în care va avea marea petrecere.

Gina Pistol va avea două rochii de mireasă

Cu câteva zile în urmă, Gina Pistol le-a spus fanilor ei că va avea două rochii de mireasă, una pe care o va purta la cununia civilă și la cununia religioasă (poza de mai sus) și alta pe care o va purta la marea petrecere.

De prima rochie s-a îndrăgostit iremediabil din prima clipă de când a văzut-o pe un site de internet, iar pe a doua și-a făcut-o pe comandă.

„Voi purta două rochii, una pe care o voi purta la cununia civilă, religioasă și la petrecere, în prima parte, după care o să am rochia de petrecere. Voiam ceva care să-mi fie confortabil, că mă încalț în ciocate, că nu rezist să stau în tocuri toată ziua.

O să vă arăt în ziua nunții, nu vă pot arăta până atunci. Acum am a doua rochie gata, prima rochie e comandată, o văzusem pe internet și am zis că asta e rochia mea.

După care, când a venit cererea, am găsit rochia aceea. Era dintr-o colecție mai veche și mi-a făcut-o, am dus-o la ajustare, vreau să atingă pământul, dar cât să nu o distrug”, a explicat vedeta.

Gina Pistol îi va lăsa moștenire fiicei sale cerceii purtați la nunta sa

Joi, 25 mai 2023, cu doar două zile înainte de marele eveniment, Gina Pistol a simțit nevoia să vorbească cu fanii ei, cărora le-a oferit ultimele detalii despre nunta sa. Vedeta și-a ales atentă bijuteriile pe care le va purta la nunta sa, dar și ce va face cu ele apoi. Aceasta a mărturisit că îi va dărui fiicei sale cerceii pe care îi va purta la nunta sa.

„Cerceii pentru sâmbătă îi am. Sunt superbi. Pe ăștia îi las moștenire fiicei mele. Mi-am găsit o chestie drăguță de pus la gât. (…) Un pandantiv foarte drăguț cu un smarald mic pe un lănțișor din aur, foarte finuț. Mă duc să-l iau mâine dimineață.

Le-am pregătit domnișoarelor de onoare, le-am luat ceva fain. Abia aștept să le dau. O să vă arăt după ce le dau, că vreau să fie surpriză”, a spus, joi, Gina Pistol într-un instastory.