Smiley și Gina Pistol, fotografie de colecție

Cu o zi înainte de căsătoria dintre Smiley și Gina Pistol, cuplul a postat pe conturile de socializare o fotografie cu fetița lor, Josephine, care apare în imagine spatele părinților săi. De asemenea, artistul a postat un mesaj în care vorbește despre lucrurile simple pe care le apreciază și pe care le consideră „noul Extraordinar”.

Sursa: Facebook

„Trăim într-o lume care știe atât de bine să scoată în evidență extraordinarul, încât Normalul ni se pare plictisitor. Dar eu vreau să vă zic că cele mai mari bucurii pe care le-am trăit în viața asta sunt cele normale pe care le trăim aproape toți cel puțin o dată.

Dincolo de extraordinarul din viețile noastre pe mine mă împlinește, în general, ce te împlinește și pe tine: Iubirea, Liniștea, Zâmbetul, Jocul, Libertatea și Binele în toate formele sale. De asta cred că frumusețea stă mai degrabă în lucrurile simple și că a fi Normal e noul Extraordinar.

Iar când realizezi că frumusețea vieții stă în fiecare moment trăit la maximum, atunci când se întâmpla, îți dai seama că Prezentul e mereu Extraordinar. Mâine nu e promis pentru nimeni!”, a scris Smiley pe Facebook.

Gina Pistol recunoștea însă că nu-i place normalul

Pe de altă parte, Gina Pistol spunea că săptămâna aceasta a fost extrem de aglomerată pentru ea, din cauza pregătirilor pentru nuntă și recunoștea că nu-i palce normalul și este chiar „anormală”.

„Mie nu-mi place normalul, eu sunt anormală. Săptămâna asta am nu știu ce pereche de pantaloni de scurtat, baia care s-a inundat și trebuie să vină muncitorii să facă o evaluare să vedem ce soluții avem….

Deci îmi vine să mă opresc și să mă dau cu capul de mașină. Oricum, trebuie să vorbesc cu terapeuta mea, să rezolve cu problema asta, că așa îmi place să mă țin atât de ocupată și să mă chinui”, a povestit ea pe Instagram.

Cei doi se căsătoresc

Gina Pistol și Smiley urmează să se căsătorească sâmbătă, pe data de 27 mai. Aceștia își vor uni destinele după șapte ani de relație. Sunt împreună de mult timp, dar și-au făcut publică dragostea abia în 2020, când Gina Pistol a anunțat că este însărcinată.

Potrivit unor surse din anturajul lor, decorul va fi simplu, dar elegant, iar meniul va fi o combinație între tradițional și fine dining.