Mai este doar o zi până când Gina Pistol și Smiley vor deveni soț și soție, iar presiunea este uriașă. Vedeta TV are însă ghinion, cu atât de puțin timp înainte de fericitul eveniment. Aceasta le-a povestit urmăritorilor prin ce a trecut.

Gina Pistol este extrem de stresată înainte de nuntă

Gina Pistol a mărturisit că săptămâna aceasta a fost extrem de aglomerată pentru ea, atât din cauza pregătirilor de nuntă, cât și din cauză că i s-a inundat baia. Aceasta s-a văzut nevoită să apeleze la muncitori pentru a rezolva problema.

Totodată, a spus că are nevoie să discute cât mai repede cu terapeutul ei, ca să depășească aceste momente stresante.

”Mie nu-mi place normalul, eu sunt anormală. Săptămâna asta am nu știu ce pereche de pantaloni de scurtat, baia care s-a inundat și trebuie să vină muncitorii să facă o evaluare să vedem ce soluții avem….

Deci îmi vine să mă opresc și să mă dau cu capul de mașină. Oricum, trebuie să vorbesc cu terapeuta mea, să rezolve cu problema asta, că așa îmi place să mă țin atât de ocupată și să mă chinui”, a povestit ea pe Instagram.

Smiley și Gina Pistol se vor căsători după 7 ani de relație

Gina Pistol și Smiley urmează să se căsătorească sâmbătă, pe data de 27 mai. Aceștia își vor uni destinele după 7 ani de relație. Sunt împreună de mult timp, dar și-au făcut publică dragostea abia în 2020, când prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” a anunțat că este însărcinată.

Cuplul are o fetiță de 2 ani pe nume Josephine, care va asista la nunta părinților ei. Evenimentul va avea loc la Palatul Snagov. Potrivit unor surse din anturajul lor, decorul va fi simplu și elegant, iar meniul va fi o combinație între tradițional și fine dining.

”Totul este simplu, elegant și discret. De la aranjamentul meselor, florile, fiecare detaliu induce starea de liniște și finețe, simplitate. Nu va exista nimic pompos, niciun brizbriz, nimic în culori stridente. Discreția este cuvântul în jurul căruia s-a organizat totul”, au spus sursele menționate pentru cancan.ro.

Gina Pistol nu a dorit să ofere multe detalii despre nuntă atunci când a fost contactată de cancan.ro, dar a promis că va vorbi despre eveniment după ce îl va trăi.

“Da, cununia civilă și cea religioasă vor avea loc în aceeași zi. Firește că am emoții, de aceea nici nu vreau să dau prea mult detalii despre nuntă. Dar promit că am să povestesc după aceea”, a spus vedeta TV.