Scandal imens pe scena politică în care sunt implicați și sute de mii de români. Sunt acuzații extrem de grave la adresa premierului Ludovic Orban cu două săptămâni înaintea alegerilor parlamentare. Șeful PSD, Marcel Ciolacu, a ieșit la atac.

Este dezvăluirea momentului!

Ciolacu dă de pământ cu Orban și critică la scenă deschisa una dintre ultimele decizii restrictive luate de către Executiv. Șeful PSD, Marcel Ciolacu, face un nou apel către premierul Ludovic Orban şi îi cere să redeschidă pieţele.

Totul se întâmplă după ce micii producători din toată țară au protestat după măsurile anunţate de Guvern. Vânzătorii de fructe şi legume se plâng că nu îşi pot vinde marfa din cauza temperaturilor scăzute de afară, acolo sunt obligaţi să vândă în această perioadă.

”Orban, știi de ce parcările supermaketurilor sunt pline și piețele goale?! Pentru că în stradă, acolo unde ați izgonit voi producătorii români, sunt 3 grade la ora asta, incapabililor!!!!

Deschideți piețele! Legea votată de PSD în Parlament trebuie promulgată urgent!!!!”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina o rețea de socializare.

Declaraţia preşedintelui PSD vine după ce micii producători acuză Guvernul că măsura de închidere a pieței îi pune în imposibilitatea de a mai munci și de a mai oferi familiilor o sursă de trai.

Sursa foto INQUAM / Cornel Putan