Fiica fostului ministru al Turismului, Elena Udrea, împlinește doi ani în această duminică însă părinții ei au decis deja la ce grădiniță va merge aceasta.

Așadar, zilele trecute părinții Evei au fost văzuți în timp ce vizitau o grădiniță din comuna Corbeanca, acolo unde și locuiesc, de fapt. Cei doi au fost însoțiți și de către fiica lor, Eva Maria. Junaliștii de la evz.ro au contactat-o pe Elena Udrea pentru a afla motivul vizitei sale la grădinița respectivă.

 Elena Udrea a sărbătorit duminică ziua de naștere a fetiței sale

Micuța Eva a împlinit doi anișori.

„LA MULȚI ANI, MINUNEA DIN VIAȚă MEA!
Îți mulțumesc pentru că m-ai ales pe mine și îi mulțumesc în fiecare zi lui Dumnezeu că mi te-a adus! Îți doresc să crești sănătoasă și fericită!
Mami și Tati te iubesc și îți sunt alături în fiecare clipă!”, a fost mesajul Elenei Udrea de pe Facebook.

 

Declarația fostului ministru al Turismului

Elena Udrea le-a spus jurnaliștilor că a venit momentul ca fiica sa să mergă la grădiniță și că a trebuit să analizeze întrega situație. În plus, ministrul a mai spus că majoritatea prietenilor i-au recomandat grădinițe din București.

”A venit momentul să o dăm pe Eva Maria la grădiniţă şi, asta ne-a pus în situaţia de a analiza îndelung unde ar fi cel mai bine să o ducem. Toţi prietenii ne-au recomandat grădiniţe din Bucureşti, ba chiar am vrut iniţial să o înscriem la grădiniţa naşei ei, care are unitătile Luca din Nordul Capitalei”, a declarat fostul ministru.

Traficul a făcut-o să ia decizia potrivită

Fostul ministru a mai declarat că s-a gândit la mai multe aspecte atunci când a ales grădinița potrivită. Unul dintre cele mai importante aspecte a fost timpul pierdut în trafic. Aceasta a spus că nu își dorește ca fiica sa să piardă două ore pe zi, blocată în trafic, motiv pentru care s-a orientat către o grădiniță din Corbeanca.

“Însă, cel mai puternic argument în decizia noastră a fost faptul că nu doresc să ţin copilul două ore pe zi, blocat în trafic. Dimpotrivă. Vreau ca ea să stea cât mai mult în natură, în mijlocul copiilor sau să facem lucruri împreună, nu să stăm ore în maşină pe drumul dintre casă şi grădiniţă”, a explicat Elena Udrea.

Grădinițele din Corbeanca au facilitățile necesare

Elena Udrea a mai spus jurnaliștilor că și grădinițele din Corbeanca, trei la număr, au toate facilitățile necesare și au fost recent renovate.

Mai mult decât atât, acesta a spus că personalul grădinițelor este foarte calificat. Fostul ministru al Turismului a mai spus că nu luase până acum în calcul această posibilitate și că Eva Maria ar face pe drum doar 5 minute.

“Aşa că ne-am orientat spre locaţiile din Corbeanca şi, astfel am aflat ce grădiniţe frumoase avem la noi în comună. Grădiniţele Primăriei, trei la număr, au fost recent renovate şi au toate dotările şi facilităţile pe care le găseşti la cele mai bune unităţi private. Inclusiv sală de sport.

În plus, personalul este foarte calificat şi fiind din localitate în mare parte, se crează o relaţie apropiată între acesta şi copii şi părinţi. Recunosc că nu luasem în calcul această variantă însă acum mi se pare minunată şi extrem de potrivită pentru Eva, mai ales la vârsta ei. Şi facem doar 5 minute pe drum”, a concluzionat Elena Udrea.