Fostul politician Elena Udrea a dezvăluit într-un interviu care a fost cel mai bun sfat pe care i l-a dat Traian Băsescu. Udrea a recunoscut însă că nu a dat urmare acestui sfat și că a plătit pentru asta.

Mesaj nespus

”Din păcate, cel mai bun sfat de la fostul Președinte Traian Băsescu, nu l-am ascultat. A fost ceva, dincolo de toată experiența de mare om politic pe care am avut privilegiul să mi-o împărtășească, pe care nu mi l-a spus explicit niciodată, dar eu l-am simțit de multe ori însă l-am și ignorat în același timp.

Mesajul a fost că în politică mai ales, nu contează ce faci, nu contează ce crezi tu despre tine, cât de convins ești că faci ceea ce este bine, contează mai mult în ce barcă ești și cum te văd ceilalți, cum te văd oamenii.

Dacă aș fi ținut cont de asta, poate că parcursul meu ar fi fost altul în ultimii ani”, a declarat Udrea pentru ciao.ro.

”Blonda de la Golden Blitz” crede că ceea ce i s-a întâmplat, faptul că a fost încarcerată și prin urmare nevoită să fugă din țară, a făcut parte dintr-un plan foarte bine pus la punct de înlăturare a vechilor lideri politici, pentru a face loc clasei politice care conduce azi România.

”Plan de schimbare a țării”

”Cred că nu mai există vreo îndoială că ce mi s-a întâmplat mie a fost parte dintr-un plan de schimbare a țării prin înlăturarea sau subordonarea liderilor de orice fel, în special a liderilor politici. Uitați-vă cine face politică azi în România și cu ce rezultate.

Dacă nu aș fi fost chiar vârful acestui plan, bine ticluit în afara granițelor, cu siguranță eram în topul politicienilor care conduc astăzi țara și chiar Europa”, a precizat fostul ministru.

În privința posibilității de a se mai întoarce în Costa Rica, Udrea a fost categorică.

”Deși natura este superbă, au o abundență de fructe exotice cum nu am mai văzut, sunt înconjurați de ocean, clima este perfectă, nu îmi face plăcere să mă gândesc la viața mea acolo.

Singurul moment pe care mi-l amintesc cu bucurie imensă este nașterea fetiței mele. Am întâlnit acolo oameni minunați, cu unii țin legătura și acum și chiar vor veni să mă viziteze, dar eu nu mai pun piciorul în țara aia vreodată. Chiar dacă Eva Maria este costaricană”, a mai spus ea.