„Craciun fericit impreuna cu cei pe care ii iubiti!
LE. Multumesc din suflet pentru urarile de ziua mea! Este minunat sa vezi ca atatia oameni au ganduri bune pentru tine!”, a scris Elena Udrea pe pagina sa de facebook, unde a atașat și o fotografie.

Reacțiile nu au încetat să apară. Mulţi dintre cei care i-au urat „Sărbători fericite”, i-au transmis şi „La mulţi ani” de ziua sa, ştiind că în 26 decembrie este ziua de naştere a fostului ministru al Turismului.

În fotografie, Elena Uadrea şi fiica sa sunt îmbrăcate în rochii roşii şi stau pe jos, în faţa şemineului, alături de Adrian Alxandrov.

 

Cum a ajuns Udrea în România

În iulie 2019, Elena Udrea a renunțat la statutul de refugiat și s-a întors „acasă”

Elena Udrea a anunțat că a revenit în România tot pe contul de Facebook. Pe 8 iulie 2019 fostul ministru al Turismului intra pe teritoriul țării noastre pe la vama Giurgiu. Fostul politician a renunțat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica pentru a reveni „acasă”.

„Am renunțat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica. Decizia am luat-o imediat după ce am fost eliberată în decembrie, dar au fost cauze obiective pantru care s-a întâmplat abia acum: finalizarea actelor fetiței mele Eva și, închiderea procedurii de extrădare.

Vreau să îmi cresc copilul Acasă, să o botez la biserica unde m-am rugat să devin mamă, cu familia mea și cei cu adevărat apropiați mie, alături de noi”, scria Elena Udrea când a revenit în țară, pe pagina sa de facebook.