Elena Băsescu, criticată de telespectatori

Elena Băsescu a apărut recent la Aleph News TV, acolo unde a prezentat situația cu privire la situația cerealelor din Ucraina. Noua sa apariție nu a fost trecută cu privirea de către oameni.

Clipul în care Elena Băsescu apare prezentând știrea a fost deja publicat pe internet, iar cei care l-au văzut au reacționat imediat.

Cei mai mulți internauți au râs de noua sa apariție, în timp ce alții au avut cuvinte dure la adresa ei. Unii internauți chiar au râs de fiica cea mică a fostului președinte al României pentru felul în care vorbea. Clipul respectiv poate fi vizualizat mai jos.

Fiica lui Traian Băsescu redactează știri politice

Fiica lui Traian Băsescu are un program de lucru în două schimburi. Ea își desfășoară activitatea în sfera redactării știrilor cu tematică politică. În trecut, ea a fost implicată în modă.

Ulterior, ea a lucrat și la Luxten, o firmă specializată în iluminatul public din București. Perioada aceasta coincidea cu mandatul tatălui ei ca primar al Capitalei.

Din 2008, și-a început angajamentul în domeniul politic și a contribuit la activitatea Parlamentului European. De asemenea, a fost implicată în activitățile Camerei de Comerț și Industrie, mai precis în cadrul departamentului de Relații Internaționale.

Elena Băsescu
SURSA FOTO: Instagram

Elena Băsescu a semnat cu Aleph News la începutul anului

La începutul anului curent, Elena Băsescu a încheiat un contract cu postul de televiziune Aleph News. Ea se regăsește în lista creditorilor firmei care a intrat recent în procedura de insolvență, cu o datorie de 4.506 lei în calitate de salariat.

Elena Băsescu a depus o cerere de recunoaștere a creanței înregistrate la rândul ei, alături de ceilalți angajați ai SC Aleph Media SRL, firma care administrează postul de televiziune Aleph News, deținut de Adrian Sârbu.

Aceste informații au fost obținute dintr-un document publicat în Buletinul Procedurilor de Insolvență nr. 10786, datat 22 iunie 2023, în care a fost inclus tabloul preliminar al datoriilor, aprobat în dosarul de insolvență 7014/3.2023 al firmei debitoare SC Aleph Media.