Trădare uriașă pentru Traian Băsescu

Trădare uriașă pentru Traian Băsescu! Theodor Stolojan a fost invitat în cadrul unei emisiuni la Digi 24, acolo unde i s-au pus mai multe întrebări. Fostul prim-ministru al României a fost întrebat pe cine ar alege dintre Traian Băsescu sau Klaus Iohannis.

În cadrul emisiunii, Theodor Stolojan a răspuns ”Klaus Iohannis, în perioada asta”. De altfel, el a mai spus că actualul președinte al României ”nu e o piatră de moară” pentru cei din Partidul Național Liberal (PNL).

Theodor Stolojan
SURSA FOTO: Dreamstime

Partidul cu care ar face coaliție Theodor Stolojan

De altfel, el a mai fost întrebat cu care partid ar face coaliție, după alegerile de anul trecut. Fostul prim-ministru a avut de ales între Partidul Social Democrat (PSD) și Partidul Național Liberal (PNL).

El a răspuns că ar face coaliție cu ambele partide, dar doar dacă ”merg cu programul nostru”.

Fostul prim-ministru a mai primit câteva întrebări. De exemplu, a fost întrebat care este persoana care l-a influențat cel mai mult, iar răspusul a fost Gheorghe Boulescu.

”(…) directorul pe care l-am avut în ministerul Finanțelor”, arată Theodor Stolojan.

De asemenea, întrebat unde ar fi vrut să se nască dacă nu se năștea în România, el a răspuns Statele Unite ale Americii (SUA).

Cea mai mare prostie politică a lui Theodor Stolojan

Theodor Stolojan a mai fost întrebat care este cea mai mare prostie politică pe care a făcut-o vreodată.

El a amintit de un episod din 1992, subliniind că ar fi trebuit să elimine de tot subvenția la zahăr și pâine. În schimb, el a ales să o elimine în trepte, câte 25%.

”În 1992, în loc să elimin dintr-un foc toată subvenția la zahăr și pâine m-am apucat să o elimin în trepte, câte 25%”, a mai spus fostul premier.

Nu în ultimul rând, el a mai fost întrebat dacă ”Kosovo e Serbia”, iar răspunsul lui a fost ”cred că da”.

Întrebat dacă ”În România merge și așa?”, el a spus ”Din păcate da”.

”Uitați-vă ce s-a întâmplat cu accidentul conductei de gaz”, a mai răspuns Theodor Stolojan.

Theodor Dumitru Stolojan, născut la 24 octombrie 1943, la Târgoviște, România, este un economist și politician român. A fost cel de-al 54-lea prim-ministru al României între 16 octombrie 1991 și 18 noiembrie 1992, reprezentând FSN. În 2008, președintele Traian Băsescu l-a nominalizat pentru un al doilea mandat de prim-ministru, dar la 15 decembrie 2008 și-a retras candidatura pentru această funcție.