Astfel, Electrica Furnizare a lansat noi oferte foarte avantajoase, cu până la 15% mai mici față de prețul reglementat, garantate pentru o perioadă de 12 luni.

Cum alegi cea mai avantajoasă ofertă la gaze naturale

Alegerea celei mai avantajoase oferte din piață trebuie să aibă la bază, în primul rând, o înțelegere corectă a beneficiilor pe care liberalizarea ni le aduce nouă, consumatorilor. Doar fiind informați privind aceste beneficii, putem identifica cea mai avantajoasă ofertă la gaze naturale. Unul dintre cele mai importante beneficii pentru consumatori este apariția prețurilor de piață, care trebuie privite, de acum înainte, atât din perspectiva garantării lor pe perioade relevante de timp de către jucătorii din piață, cât și din perspectiva nevoii de creștere a competitivității lor în sine, pe fondul dezvoltării unui mediu concurențial.

Un alt beneficiu important pentru consumatori, apărut în urma liberalizării, este posibilitatea acestora de a-și  alege singur furnizorul de gaze naturale, în baza preferințelor de consum, incluzând în acestea și relaționarea cu clienții sau atractivitatea anumitor servicii și funcționalități conexe.

Ca urmare a apariției noului mediu concurențial, companiile care și-au propus să fie active pe această piață au gândit și lansat deja oferte avantajoase, destinate consumului casnic. Într-o piață incipientă, o alegere sigură este să optăm pentru oferta unui furnizor de renume, stabil, care, pe lângă prețul competitiv, să ne poată oferi și garanții clare, transparență, consultanță și tarife fixe.

Avantajele Ofertelor Electrica Furnizare.

Pachetul „Împreună” (electricitate și gaze, la pachet). Gaz Stabil. Gaz Mobil.

Electrica Furnizare – furnizor integrat de energie electrică, gaze naturale și servicii complementare, este una dintre cele mai importante companii din România, cu un portofoliu de clienți de peste 3,5 milioane și cu o experiență acumulată în mai mult de 120 de ani de prezență pe piața locală.

Odată cu liberalizarea pieței și furnizarea gazelor naturale în regim concurențial clienților casnici, Electrica Furnizare a lansat mai multe oferte care conțin o adresare concretă a nevoilor consumatorilor, demonstrând adaptabilitatea rapidă a companiei la dinamica unei piețe liberalizate. Cele 3 oferte –  “Împreună”, bazată pe furnizare mixtă – electricitate și gaze, “Gaz Stabil” și “Gaz Mobil”, bazate exclusiv pe furnizarea de gaze naturale, sunt deja active și au ca termen de valabilitate data de 31 iulie 2020, prețul fiind garantat pentru o perioadă de 12 luni.

Produsul Electrica Furnizare „Împreună” reprezintă un pachet de servicii de furnizare a energiei electrice și a gazelor naturale, cu un preț fix la furnizarea gazelor naturale de 65.90 lei/MWh, pentru o perioadă de 12 luni și un abonament zilnic

„Împreună” se adresează clienților casnici care doresc furnizarea la pachet a energiei electrice și a gazelor naturale, prin încheierea pentru același loc de consum a unui singur contract. Prețul de bază al gazelor naturale este fix pe o perioadă de 1 an de zile, la un nivel de 65.90 lei/MWh, la care se adaugă tariful de transport, tariful reglementat de distribuție și un abonament zilnic de 0.19 lei/zi. Tariful reglementat de distribuţie este aferent categoriei de consum și operatorului de distribuție, în vigoare la data furnizării și facturării, și variază în funcție de distribuitorul la care este alocat un anumit loc de consum.  Prețul final al gazului, fără abonament, este de 105,74 lei/MWh pentru 12 luni, în scădere cu aproximativ 15% față de nivelul reglementat valabil în iunie 2020, de 125.17 lei/MWh pentru un client casnic din aria de distribuție București. Clienții care aleg produsul Electrica Furnizare „Împreună” beneficiază și de o scădere de aproximativ 15% din valoarea anuală a abonamentului pentru furnizarea energiei electrice.

Avantajele unui astfel de produs dual sunt multiple:

  • Reducerea costurilor cu energia electrică și gazele naturale;
  • Un singur contract și transmiterea simultană a facturilor;
  • Stabilitatea și siguranța oferite de același furnizor de încredere pentru cele două servicii;
  • Parteneriat cu furnizorul cu cel mai mare capital românesc și cu o tradiție de peste 120 de ani;
  • Prețuri fixe garantate pentru energie electrică și gaze naturale pentru o perioadă lungă (12 luni);
  • Posibilitatea transmiterii facturilor în format electronic.

Produsul Electrica „Gaz Mobil” are un preț fix la furnizarea gazelor naturale de 68.80 lei/MWh pentru o perioadă de 12 luni și un abonament zilnic

Oferta cuprinde un contract de furnizare de gaze naturale cu un preț fix și competitiv, pentru o perioadă de 12 luni, și cu un abonament dedicat în special clienților cu un consum mai mare și variat pe parcursul unui an.

Prețul de bază al gazelor naturale este fix pe o perioadă de 1 an, la un nivel de 68.80 lei/MWh, la care se adaugă tariful de transport, tariful reglementat de distribuție și un abonament zilnic de 0.22 lei/zi. Tariful reglementat de distribuţie este aferent categoriei de consum și operatorului de distribuție, în vigoare la data furnizării și facturării, și variază în funcție de distribuitorul la care este alocat un anumit loc de consum. Prețul final al gazului, fără abonament, este de 108.64 lei/MWh pentru 12 luni, față de nivelul reglementat valabil în iunie 2020 de 125.17 lei/MWh pentru un client casnic din aria de distribuție București. 

Produsul Electrica „Gaz Stabil” are un preț fix la furnizarea gazelor naturale de 74.87 lei/MWh pentru o perioadă de 12 luni, fără abonament

Oferta cuprinde un contract de furnizare de gaze naturale cu un preț fix fără abonament, pentru o perioadă de 12 luni, și se adresează atât clienților care doresc ca factura să reflecte doar consumul realizat, cât și clienților care au consum ocazional de gaze naturale.

Prețul de bază al gazelor naturale este fix pe o perioadă de 1 an, la un nivel de 74.87 lei/MWh, la care se adaugă tariful de transport și tariful reglementat de distribuție. Tariful reglementat de distribuţie este aferent categoriei de consum și operatorului de distribuție, în vigoare la data furnizării și facturării, și variază în funcție de distribuitorul la care este alocat un anumit loc de consum. Prețul final al gazului este de 114.71 lei/MWh pentru 12 luni, față de nivelul reglementat valabil în iunie 2020 de 125.17 lei/MWh pentru un client casnic din aria de distribuție București.

Parteneriat cu o companie de renume

Compania Electrica Furnizare este unul dintre cei mai importanți furnizori de gaze naturale din România, cunoscută în mod tradițional pentru furnizarea de energie electrică, dar prezentă pe piața gazelor naturale din iulie 2017. Electrica Furnizare este parte a Grupului Electrica, companie cu capital majoritar privat, listată cu succes la Bursa de Valori București și London Stock Exchange, încă din anul 2014. De altfel, aceasta reprezintă încă cea mai mare listare de pe piaţa de capital din România, care a confirmat încrederea investitorilor în rentabilitatea Grupului și care a dus, implicit, la consolidarea reputației Electrica Furnizare. Astfel se explică încrederea clienților în acest furnizor: în acest moment sunt peste 3,5 milioane de clienți Electrica Furnizare în România care apreciază calitatea serviciilor oferite de companie și se bucură de avantajele conferite de raportul calitate/preț.

Cel mai important avantaj rămâne faptul că prețurile competitive, din cadrul ofertelor valabile până la 31 iulie 2020 – “Împreună”, “Gaz Mobil” și “Gaz Stabil”, sunt fixe și garantate pe o perioadă de 12 luni de la semnarea contractului. Un alt avantaj vine din confortul adus de facturarea electronică și din posibilitatea de a face plăți electronice, prin contul MyElectrica, modalități de contact și plată tot mai frecvent folosite în rândul consumatorilor. Clienții Electrica Furnizare beneficiază permanent de asistență, printr-un call center cu număr unic, și pot transmite indexul autocitit prin intermediul unui număr de telefon gratuit. Accesul la MyElectrica face posibilă interacțiunea în mediul online, astfel încât fiecare client își poate gestiona relația cu furnizorul său, cu minimum de resurse financiare și de timp.

Electrica Furnizare este un partener puternic, stabil, preocupat de investiții în soluții tehnologice de viitor, ceea ce oferă garanția pe termen lung a unui raport calitate/preț foarte bun.

Cele trei oferte, Împreună, Gaz Mobil și Gaz Stabil, sunt deja active și au ca termen de valabilitate data de 30 iulie 2020, astfel încât cei care doresc să se bucure de aceste beneficii ar trebui să se grăbească. Ofertele sunt valabile pe întreg teritoriul României, exceptând zonele în care condițiile tehnice nu permit furnizarea de către Electrica Furnizare a gazelor naturale către clientul final.

Mai multe detalii despre ofertele Electrica Furnizare găsiți aici: https://www.electricafurnizare.ro/impreuna/ și https://www.electricafurnizare.ro/gaze-naturale/ .