Cine ar putea să îi ia locul lui Florin Cîțu? Social-democrații au deja pregătit un Guvern

În cadrul emisiunii de la B1 TV, liderul PSD, Marcel Ciolacu, a precizat că social-democrații nu numai că au un Guvern pregătit, dar au și o garnitură de specialiști. Mai mult decât atât, acesta spune că programul de guvernare este în proporție e 90% terminat.

„Nu avem doar un Guvern pregătit, ci şi o garnitură de specialişti, foarte tineri, programul de guvernare e 90 la sută gata. Îl vom prezenta când se apropie alegerile. Şi eu cred că dacă se doreşte ca România să fie cât de cât normală, preşedintele trebuie să iasă şi să spună ‘Dragi români, am greşit!'”, a declarat Marcel Ciolacu la B1TV.

Cine ar putea să-i ia locul lui Cîțu

În ceea ce privește premierul care ar putea conduce Guvernul PSD, Marcel Ciolacu a punctat că propunerea de prim ministru rămâne Alexandru Rafila.

„Dl Rafila rămâne propunerea de premier momentan. Nu avem altă decizie în acest moment. Nici nu e cazul, pentru că nu există nicio negociere, nicio discuţie de aşa ceva”, a mai punctat Ciolacu.

Cum poate depăși România criza politică

În plus, liderul social-democraților a vorbit și despre criza politică actuală, subliniind că putem scăpa de ea doar prin alegeri anticipate.

„Rămân ferm convins că în acest moment România nu poate depăși această criză politică decât prin alegeri anticipate.

Chiar dacă se vor împăca, totuși, e greu să plece câinele de la măcelărie sau de lângă grătar. O să mai accepte mai puțină carne pe os, dar conflictele vor apărea iar.

Din punctul meu de vedere, nu a ieșit nimeni să vorbească absolut nimic. Se ceară pe bani, pe funcții (…) Ne-au promit o depolitizare, dar sunt de 8 luni la guvernare”, a declarat Marcel Ciolacu, în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”.

Sursă foto: INQUAM Photos, Sabin Cîrstoveanu