Echipa de fotbal CFR Cluj va avea un sponsor nou. Transilvania Smart City, afacerea imobiliară în care este implicat Adrian Alexandrov, va susține financiar echipa.

Adrian Alexandrov, soțul Elenei Udrea, vrea să construiască un cartier de locuințe pe Dealul Borzaș.

Echipa de fotbal CFR Cluj va avea un sponsor nou. Tricourile vor fi schimbate în curând

Transilvania Smart City (TSC), afacerea imobiliară a Elenei Udrea, care a primit avizele să se construiască în apropierea fostei rampe de gunoi a Clujului (Pata Rât), ar urma să devină sponsor al echipei de fotbal CFR Cluj.

Asta înseamnă că fostul ministru al Dezvoltării a bătut palma cu Nelu Varga, finanțatorul CFR Cluj.

Potrivit informațiilor, sigla TSC urmează să apară cât de curând pe tricourile fotbaliștilor, scrie gazetadecluj.ro , pe surse.

Pe Dealul Borzaș din Cluj Napoca, aflat în cartierul Someșeni, Adrian Alexandrov, soțul Elenei Udrea, vrea să construiască un cartier de locuințe, potrivit sursei citate.

Investiția, care a fost avizată fără nicio problemă de administrația locală clujeană, este realizată prin intermediul firmei REALTOPFARMA SA.

Inițial, societatea era cu acțiuni la purtător însă, ulterior, acționarii au devenit publici.

Viitorul cartier se află la câteva sute de metri de Pata Rât și de viitorul cimitir din Someșeni.

Cine sunt acționarii

Firma REALTOPFARMA SA îi are acum ca acționari pe Alexandrov Adrian (50% din pachetul de acțiuni), soțul Elenei Udrea, și pe soții Mariana și Gheorghe Petrovan, care dețin restul acțiunilor.

Administrator este Androne Otilia Nicoleta, o tânără din Buzău, ”pupila” fostului Ministru al Dezvoltării Regionale, fosta consilieră și șefă de cabinet al Elenei Udrea, la Camera Deputaților.

În decembrie anul trecut, societatea Realtopfarma a înființat în Cluj Napoca societatea Transilvania Smart Construct, unde Gheorghe Petrovan este administrator. Această societate are ca obiect de activitate ”Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”.

Alexandrov Adrian, soțul Elenei Udrea, mai deține firmele GENERAL CONCEPT ACTIV SRL, o firmă care se ocupă de găzduirea site-urilor web, și GENERAL INVEST ESTATES SRL, o agenție imobiliară înființată în 2019.

Potrivit datelor financiare publice, afacerile care gravitează în jurul lui nu ar putea susține o investiție care presupune construirea unui cartier de locuințe, mai scrie sursa citată.