CFR Cluj a dat lovitura! Echipa va fi susținută de dezvoltatorii celui mai mare proiect din Europa de Sud Est

CFR Cluj și Transilvania Smart City vor semna înțelegerea înainte de meciul retur din preliminariile Champions League, cu Lincoln Red Imps FC, care se va disputa miercuri, 28 iulie, pe stadionul Dr. Constantin Radulescu, potrivit informațiilor transmise de stiridecluj.ro

De asemenea, sursa respectivă informează că ar fi vorba despre un contract cu o valoare de câteva milioane de euro.

Cel mai mare proiect imobiliar din Europa de Sud Est

Transilvania Smart City este noul brand promovat de către campioana României la meciurile din Champions League, dar și în Liga 1. Totodată, este cel mai mare proiect imobiliar din Europa de S-E și care se dezvolta la Cluj-Napoca, fiind primul brand de profil care alege să susțină performanța din sportul românesc. Astfel, TSC, așa cum este deja cunoscut în plan național și internațional, devine partener oficial al CFR Cluj.

Potrivit sursei menționate, Transilvania Smart City este un mini-oraș care va avea peste 10.000 de apartamente, mall, școală, grădiniță, creșă, spații de recreere, parcuri, iar tehnologia de ultima generatie va fi o parte componentă a cartierului.

Mai mult, transportul spre aeroport și spre oras se face cu telegondola, iar livrările în interiorul cartierului se fac cu drona, fiind stabilite stații de încărcare a mașinilor electrice.

Antrenorul de la CFR Cluj a fost implicat recent într-un accident rutier

Amintin că Marius Șumudică, în vârstă de 50 de ani, a fost implicat anterior într-un accident rutier. Acesta se afla la volan în Cluj-Napoca când a avut loc accident respectiv. Antrenorul a lovit un autobuz după ce s-ar fi încadrat pe banda greșită, destinată strict autobuzelor.

„Eu eram pe prima bandă și respectivul m-a acroșat. Nu este vina mea! Nu vreau să dezvolt subiectul mai mult, întrucât nu vreau să fac rău nimănui”, a declarat Marius Șumudică pentru GSP.

Sursă foto: Dreamstime