Antrenorul de la CFR Cluj, implicat într-un accident rutier! A lovit un autobuz după ce s-ar fi încadrat pe banda greșită.

Marius Șumudică se afla la volan în Cluj-Napoca când a avut loc accident respectiv. Acesta a lovit un autobuz după ce s-ar fi încadrat pe banda greșită, destinată strict autobuzelor, conform informațiilor transmise de gsp.ro

„Eu eram pe prima bandă și respectivul m-a acroșat. Nu este vina mea! Nu vreau să dezvolt subiectul mai mult, întrucât nu vreau să fac rău nimănui”, a declarat Marius Șumudică pentru sursa menționată.

În ce stare se află?

Aparent, antrenorul în vârstă de 50 de ani nu ar fi suferit vreo rană gravă în urma accidentului. Mai apoi, antrenorul de la CFR Cluj ar fi coborât din mașină și ar fi purtat o discuție amiabilă cu șoferul autobuzului, înainte de a continua drumul. Totuși, Marius Șumudică ar fi mers puțin timp pe contrasens pentru a se putea reîncadra în trafic.

Antrenorul de la CFR Cluj a suferit un accident rutier și în anul 2017

Amintim că antrenorul de la CFR Cluj a suferit un accident rutier și în anul 2017, pe vremea când era antrenor la Astra Giurgiu. La vremea respectivă, antrenorul a fost implicat într-un accident în București, în zona Doamna Ghica.

„A fost o tamponare. Mi-am șifonat puțin Range Rover-ul. Șoferul din fața mea a frânat brusc și m-a luat prin surprindere. Din fericire, nimeni nu e rănit. Ne-am ales cu sperieturile”, spunea Marius Șumudică în momentul respectiv.

Sursă foto: Inquam Photos / Bogdan Danescu