Brigitte Pastramă, la un pas de tragedie! A fost foarte aproape de a se lovi cu o mașină care mergea pe contrasens.

Vedeta declară că a avut prezență de spirit și a reușit să evite impactul frontal, dar pentru asta a trebuit să intre în altă mașină și într-un stâlp.

Brigitte Pastramă, la un pas de tragedie! Victima unui șofer inconștient

Brigitte Pastramă a făcut accident. Vedeta a fost la un pas de tragedie după ce un autoturism de pe contrasens a intrat în maşina ei. Ca să evite coliziunea, a intrat într-o altă maşină, apoi direct într-un stâlp.

Brigitte Pastramă a făcut accident. Bruneta s-a reapucat de reamenajat, iar în timp ce se întorcea cu mai multe cumpărături de la magazin, a suferit un accident rutier. Potrivit spuselor sale, a fost nevoită să tragă maxim de volan, după ce un alt participant la trafic a intrat pe contrasens cu viteză.

Brigitte a continuat mărturisind că și-a păstrat calmul, după incidentul ce putea fi fatal, însă i-a transmis câteva cuvinte acide celui care i-a fi putut curma viață.

”Am făcut și accident. A intrat unu pe contrasens, m-am ferit și am intrat în altă mașină. Dar a intrat în viteză pe contrasens. Și bineînțeles, m-am ferit și am intrat într-o altă mașină. Și mi-am bușit mașina și într-un stâlp.

Cel vinovat a fugit de la locul faptei

Așa când oamenii conduc cu viteză pe contrasens. Eu sunt victima. Și a fugit omul, a plecat pur și simplu, l-a durut în paișpe. Îi mulțumesc pe această cale, nesimțitule care mergi pe contrasens. Domnul să te binecuvânteze”, a spus Brigitte Pastramă, supărată de paguba suferită, potrivit romaniatv.net.

În altă ordine de idei, Brigitte Pastramă a tras spaima vieții, chiar în restaurantul din Capitală pe care-l administrează.

Totul a plecat de la o notă de plată, pe care doi cunoscuți interlopi au refuzat-o pentru că, spuneau ei, s-au înțeles la o sumă, 3.200 de lei, nu 4.120, când le-a venit.

Sub privirile vedetei, care stătea la o masă alături de o parte a personalului din restaurant, unul dintre interlopi l-a amenințat verbal pe ospătar.

Dar cum acesta nu a dat înapoi cu nota, a trecut la fapte. Astfel, a scos sabia și a agitat-o în aer. Apoi, celălalt interlop l-a lovit pe omul care îi servise! Până la urmă, nimeni nu a fost rănit, a venit Poliția, după ce Brigitte Pastramă a sunat la 112!

Sursa foto: Instagram.