La alegerile europarlamentare de duminică aproximativ 9.000.000 de români au ieșit la vot. În ciuda campaniilor în care lumea a fost chemată la vot și în care s-a explicat cât de important este ca românii să participe la alegeri, încă mai există persoane care nu și-au exercitat acest drept niciodată.

Alexandru Chipiu are 30 de ani și a mărturisit că nu a mers niciodată la vot.

„Dacă eşti fotbalist sau ai mai mulţi bani ţi-e cam indiferent ce se întâmplă. Ești într-o altă bulă. Dar normal ar fi fost să votez mereu şi să îmi pese de oamenii din ţara asta.

Spre ruşinea mea nu am votat niciodată fiindcă am crezut că lucrurile nu pot fi schimbate în ţară niciodată. Mi se părea că toată lumea e la fel, dar acum dacă aş fi avut posibilitatea să merg la vot m-aş fi dus. Cred că va fi o schimbare şi sper că va fi o schimbare pentru oamenii care trăiesc în România”, a declarat Alexandru Chipciu, conform TV Telekom Sport.

Chipciu a mai fost întrebat de jurnaliștii români și ce părere are despre condamnarea lui Liviu Dragnea.

„Sincer, nu mă aşteptam, dar dacă a greşit şi e adevărat, asta e viaţa. Pentru fiecare greşeală, plăteşti la un moment dat şi trebuie să îţi asumi lucrurile astea”.