După ce a demisionat recent din funcţia de preşedinte de imagine al celor de la FCSB, fostul mare portar Helmut Duckadam se pare că a fost atras de politică.

Duckadam a devenit consilier al lui Robert Cazanciuc (PSD), președintele interimar al Senatului. Misiunea lui ar fi să găsească soluții pentru sportul de masă.

Informaţia a fost confirmată de Cazanciuc, care a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care apare alături de Helmut Duckadam şi mesajul “Cu Helmut Duckadam, eroul de la Sevilia, facem echipă pentru sportul românesc!”.

Fostul mare portar al Stelei a recunoscut recent, în cadrul unei emisiuni tv, că viaţa sa va merge înainte, chiar şi după plecarea de la FCSB.

“E o decizie surprinzătoare pentru cei care nu ştiau, pentru mine nu a fost. Am cugetat mult, m-am gândit multe nopţi la modul cum voi face acest anunţ. Am rezistat 10 ani la Steaua, dar a fost o decizie bună, mă simt bine la ora actuală. Renunţ la fotbal definitiv, nu mai vreau să merg la alte echipe.

Am primit nişte oferte interesante de la primarul din Clinceni pentru un liceu sportiv, care o să-mi poarte numele din toamnă. Ieri am primit o ofertă de la Robert Cazanciuc ca să fiu consilierul Senatului pentru probleme de sport, deci viaţa merge înainte şi sunt foarte liniştit”, a declarat Duckadam la emisiunea “Neaţa cu Răzvan şi Dani” de pe Antena 1.