Curiozitatea și ambiția ne-au ghidat spre orizonturi noi și am descoperit diferite idei, soluții și mijloace de a le pune în aplicare. Am pătruns pe piața din România în 1994 ca un jucător de nișă. Cu pași mici, dar siguri, am câștigat încredere în forțele proprii și am fost motivați să continuăm pe acest drum. În 2001 am achiziționat un pachet majoritar de acțiuni din compania parteneră, Cargolog, iar încă din 2005 activăm sub denumirea de Gebrüder Weiss SRL. 

Cunoștințele acumulate au fost puse în practică în anii ce au urmat și au fost realizate investiții importante în sedii și depozite (Arad, 2005; Bacău, 2008; Bolintin Deal, 2009; Craiova, 2010; Sibiu și Cluj, 2011, Brașov 2016), echipament și personal calificat, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Ritmul alert de dezvoltare al companiei a necesitat implicarea activă a angajaților, dar, inevitabil, și creșterea numărului acestora pentru a putea răspunde prompt și eficient la cerințele pieței și ale partenerilor de afaceri.

Experiența câștigată în peste 20 de ani de activitate reprezintă unul dintre atuurile noastre și reflectă totodată drumul parcurs de la un jucător de nișa la o organizație cu acoperire națională care oferă soluții logistice complexe.

Pe o piață dinamică, cu jucători importanți și, implicit, concurență acerbă, în care serviciile oferite sunt asemănătoare, diferența este dată de calitatea serviciului prestat, timpii de tranzit, soluții personalizate, consultanță, flexibilitate și, nu în ultimul rând, orientarea către satisfacția clienților. Ne-am setat drept obiective aceste puncte de diferențiere, misiunea noastră constând în dorința de a fi cel mai bun furnizor de servicii de transport și logistică, și nu cel mai mare.

După 20 de ani de prezență pe piața din România, ne mândrim cu rezultatele obținute împreună cu cei peste 500 de angajați: 9 filiale și puncte de lucru în toată țara, un portofoliu impresionant de referințe, peste 40.000 mp suprafață de depozitare și cross-docking, precum și multe premii și distincții ce atestă implicarea și devotamentul fiecărui membru al echipei Gebrüder Weiss România.

Despre Gebrüder Weiss România

Compania Gebrüder Weiss are o experiență de peste 20 de ani în transport și logistică pe piața din România, furnizând de-a lungul anilor soluții logistice inteligente pentru clienții săi, bazându-se pe o infrastructură națională prin platforma logistică proprie cu 9 terminale logistice de cross-docking și puncte de lucru situate în București, Arad, Sibiu, Cluj, Bacău, Brașov, Constanța, Oradea și Craiova.

Str. Ithaca 1000, Bolintin Deal, jud. Giurgiu

T. +40.372.678.500

E. office.ro@gw-world.com

https://www.gw-world.ro/newsletter-ro/