PSD are candidat la alegerile prezidențiale. Deputatul Liviu Pleșoianu anunță că intră în cursa internă a partidului pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidențiale. Mai mult, Pleșoianu dă de pământ cu Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, pe care îi consider responsabili pentru rezultatele dezastroase ale coaliție în alegerile europarlamentare.

”Îmi depun candidatura internă pentru desemnarea prezidențiabilului PSD! Trebuie să organizăm alegeri interne, așa cum se face în toate partidele democratice.

Când insistam, domnilor Dragnea și Tăriceanu, spunând că e absolut necesar un referendum de suspendare a lui Iohannis, dădeați replici savante promovând acea prostie monumentală: „Dacă facem referendum, îl victimizăm și îl creștem!”…

…Ei, uite că a făcut el referendum! Deși îl detest, a avut (sau au avut cei din jurul lui) curajul de a risca. Putea să piardă, dar a câștigat. Dumneavoastră, domnilor Dragnea și Tăriceanu, ați pierdut lipsiți fiind total de curajul de a risca! …Iar să pierzi pentru că nu ai încercat nimic e de o mie de ori mai rău decât să pierzi pentru că ai încercat ceva imposibil!

PSD va înțelege măcar acum ce spun de doi ani și jumătate sau se va îndrepta către inevitabil…” scrie Liviu Pleșoianu pe o rețea de socializare.