Nici nu a ieşit bine din spatele gratiilor că Liviu Dragnea este chemat din nou la vorbitor. Chiar un apropiat al acestuia, Codrin Ştefănescu, a făcut dezvăluirea. Fostul şef al PSD a fost chemat la DNA de către procurori. Acuzaţiile fac parte dintr-un alt dosar celebru în care este implicat Dragnea.

Dragnea, pe mâna procurorilor DNA

Au trecut doar câteva zile de când Liviu Dragnea a fost eliberat condiţionat din puşcărie şi este deja chemat să fie luat la întrebări de către procurorii DNA. Acesta este nevoit să dea explicații într-un dosar în care este vizat. Dezvăluirea a fost făcută chiar de către Codrin Ștefănescu, un apropiat al lui Liviu Dragnea, care s-a aflat lângă acesta când fostul şef PSD a ieşit din puşcărie.

Noi acuzaţii la adresa lui Dragnea

Sunt noi acuzaţii la adresa lui Liviu Dragnea. Codrin Ştefănescu a dat toate detaliile. ”Vreau sā fac un anunț! Hārtuirea lui Liviu Dragnea continuā! Māine a fost convocat la DNA, exact la ora când medicii ii programaserā RMN-ul! Pe o chestie de procedurā la care, in mod legal, puteau participa doar avocații! Singuri, fārā el!

Dar sistemul āsta ticālos și rezist nu se lasā! Teama de Dragnea transpirā prin toți porii lor, frica de ceea ce au fācut i-a înnebunit pe toți! Abuzurile astea, in formā continuatā, dovada clarā a unor spaime imense. De care, intr-un viitor apropiat, știu și ei cā vor rāspunde! V-am anunțat ca sā știți cu toții ce se intâmplā!”, scrie Codrin Ștefănescu.

Dragnea, eliberat condiţionat

Liviu Dragnea a fost eliberat condiţionat din puşcărie în urmă cu doar câteva zile. A petrecut doar 2 ani şi 2 luni în spatele gratiilor din cei 3,6 ani pe care i-a primit după ce a fost găsit vinovat în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Sursa foto INQUAM / Octav Ganea