Crin Bologa a declarat că este interesat ca toate dosarele DNA să fie finalizate, cu atât mai mult cele mai vechi de un an sau chiar de cinci ani.

Întrebat despre termenul de soluționare al dosarului Tel Drum în care este implicat fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, procurorul șef a declarat că speră la o finalizare rapidă a dosarului însă nu poate da un termen concret.

„Vom face tot posibilul”

De asemenea, Cris Bologa a explicat că i-a cerut procurorului care instrumentează  dosarul Tel Drum să anunțe ce nevoi tehnice și logistice are pentru finalizarea cazului.

Procurorul a adăugat că se va face tot posibilul pentru a oferi toate resursele materiale de care este nevoie în soluționarea dosarelor.

„Am luat legătura cu secțiile din DNA în legătură cu toate dosarele mai vechi de un an sau cinci ani.

Nu m-a interesat un termen de soluționare de către procurorul de caz. Am întrebat de ce au nevoie toți procurorii de caz în cazul tuturor cauzelor pentru a nu se ajunge la prescrieri de fapte.

Dacă este nevoie de resurse materiale vom face tot posibilul să le asigurăm tot ce le trebuie pentru ca astfel de termene de prescriere să nu intervină”, a explicat Crin Bologa.