Robert Turcescu și Rareș Bogdan fac echipă împotriva lui Liviu Dragnea . Cel puțin asta demonstrează ultima postare a lui Turcescu, în care acesta apare alături de jurnalistul de la Realitatea TV. Mesajul care însoțește fotografia postată pe contul de socializare nu mai are nevoie de nici un comentariu: “Vom învinge! Jos PSD!”.

Dacă despre Robert Turcescu se știe că s-a implicat activ în politică, el fiind deputat al partidului condus de Traian Băsescu, în cazul lui Rareș Bogdan lucrurile nu sunt încă oficiale. Informațiile apărute în presă au indicat însă că, foarte probabil, acesta va ocupa primul loc pe lista PNL pentru europarlamentare.

Ce se va întâmpla cu locul lui Rareş Bogdan la pupitrul Realitatea TV rămâne, însă, de văzut. Or, acesta va continua să-și facă emsiunea sau există varianta să fie înlocuit cu alt ziarist. De altfel, Capital a susținut în urmă cu câteva zile că, potrivit unor surse, un alt greu din presă şi politică îi urma să îi ia locul şi deja ar purta negocieri cu Cozmin Guşă. Este vorba despre nimeni altul decât Robert Turcescu, cel care a postat fotografia cheie mai sus amintită. Acelaeși surse au indicat că Turcescu va fi o bună perioadă de timp şi deputat PMP şi moderator tv.

Dacă în cazul Realitatea TV lucrurile sunt încă în ceață, în privința lui Dragnea și a PSD nu mai există niciun dubiu. Acesta are de luptat cu două nume grele din presa românească. Notorietatea de care se bucură atât Rareș Bogdan cât și Robert Turcescu vor cântări greu în lupta electorală împotriva PSD.