Pe pagina de Twitter a CNN a apărut un mesaj care spune că președintele american Donald Trump dorește să apară pe Muntele Rushmore, acolo unde sunt sculptate chipurile preşedinţilor George Washington, Thomas Jefferson, Abraham Lincoln şi Theodore Roosevelt. CNN citează publicația New York Times.

“Casa Albă a abordat guvernatorul statului South Dakota cu privire la adăugarea Preşedintelui Trump pe Mount Rushmore, scrie New York Times”, este postarea de pe contul de Twitter al CNN.

Reacția lui Donald Trump

Șeful de la Casa Albă a comentat la postarea celor de la CNN și a notat că mesajul este doar un alt fake news din partea New York Times.

Totuși, Trump a mai spus că ideea nu este una rea dacă se ia în considerare lucrurile bune pe care le-a făcut pentru Statele Unite ale Americii în primii trei ani și jumătate de la începerea mandatului său.

“Aceasta este Fake News din partea ‘failing’ NY Times şi ‘bad ratings’ CNN. Nu am sugerat asta niciodată, deşi, dacă luăm în calcul toate lucrurile multe reuşite în primii trei ani şi jumătate, poate mai multe decât orice altă Preşedinţie, mi se pare o idee bună!”, a fost mesajul lui Trump.

Trump ar fi dorit asta de acum 2 ani

CNN a menționat că Donald Trump ar dori din 2018 să aibă chipul sculptat pe Muntele Rushmore, acesta fiind unul din visurile președintelui.

Guvernatorul Noem a vorbit despre prima întâlnire cu Donald Trump în legătură cu sculptura. Noem își aduce aminte că atunci aceasta a râs însă președintele nu.

“Am început să râd. El nu râdea, era foarte serior. A spus: ‘Kristi, vino aici. A dat mâna cu mine şi i-am spus: ‘Domnule preşedinte, ar trebui să veniţi în South Dakota. Avem Mount Rushmore’. Iar el a reacţionat: ‘Ştii că este visul meu să am chipul sculptat pe Mount Rushmore?’”, a declarat aceasta într-un interviu în 2018.