„Atât timp cât voi fi preşedintele vostru, nu va exista o ‘zonă autonomă’ la Washington DC. Dacă ei vor încerca, se vor confrunta cu o forţă mare”, a scris pe Twitter liderul de la Casa Albă, într-un context de manifestaţii care au loc de mai multe săptămâni împotriva violenţelor poliţiei şi rasismului.

„Regulamentul nostru prevede că nu le permitem utilizatorilor să dorească ori să îşi exprime speranţa de a face rău unei persoane sau unui grup de persoane”, a explicat reţeaua socială ca răspuns la o solicitare din partea AFP.

Utilizatorii nu vor putea bifa că le place mesajul lui Donald Trump, nici să răspundă la acesta ori să îl retransmită fără comentarii.

Fostul consilieru pentru securitate nu-l consideră potrivit pentru rolul de președinte

Fostul consilier pentru securitate nationala al Casei Albe John Bolton a facut joi o acuzatie grava la adresa lui Donald Trump, afirmand ca purtarea sa si relatiile acestuia cu liderii straini arata ca nu este potrivit sa fie presedintele Statelor Unite, transmite Reuters.

„Nu cred ca este potrivit pentru functia de presedinte”, a afirmat Bolton intr-un interviu acordat televiziunii ABC News, difuzat joi.

„Nu am putut discerne vreun principiu calauzitor altul decat ceea ce este bun pentru realegerea lui Donald Trump”, a afirmat Bolton.

În noua sa carte, Bolton il acuza pe Trump de o serie de fapte incorecte, inclusiv ca i-ar fi solicitat sprijinul presedintelui chinez Xi Jinping pentru a obtine un al doilea mandat in alegerile prezidentiale din 3 noiembrie.