Chiar în perioada sărbătorilor de iarnă, trupul neînsuflețit al unui celebru sportiv american a fost găsit într-o pădure. Luptătorul avea doar 25 de ani și dispăruse de aproape doi ani.

Victima a fost găsită de un localnic care se plimba prin pădure să caute coarne de cerb, conform ActionNewsJax.

David Koenig, luptător de MMA, a dispărut în februarie 2020 în preajma unui hotel din Branson. Acum, acesta a fost găsit fără suflare într-o pădure din Missouri, Statele Unite.

Momentan, cauza morţii sale este încă necunoscută.

„N-am găsit urme de violență”, a informat Poliția.

,,Suntem distruși! Că lipsea deja de 22 de luni nu ne face să ne simțim mai puțin rău. E o durere de nedescris”, a transmis mama lui David Koenig pentru CNN.

Sursă: Facebook, David Koenig

Doliu şi în sportul românesc

Recent și sportul românesc a trecut printr-o tragedie, după moartea lui Bela Sarosi, campion cu echipa de raliuri ITA Cluj în 1983. Acesta a fost unul dintre marii iubitori ai sportului auto, scrie Federaţia Română de Automobilism Sportiv.

Regretatul Bela Sarosi a fost „campion cu echipa de raliuri ITA Cluj în 1983, cu numeroase clasări pe podium și cu participări de seamă în cadrul lotului național de raliuri.”

„Astăzi din păcate ne-a părăsit Bela Sarosi, unul din marii iubitori ai sportului auto ce a trecut alături de lista de campioni în lumea veșnică a sportului auto! Pasionat de lumea sportului cu motor de o viață, acesta a trăit si a slujit cu cinste pasiunea pe care a îndrăgit-o atât de mult fiind campion cu echipa de raliuri ITA Cluj în 1983 , cu numeroase clasări pe podium și cu participări de seamă în cadrul lotului național de raliuri. Dumnezeu să îl odihnească în pace în raiul curselor!”, a scris Federația Română de Automobilism Sportiv pe Facebook.

SURSĂ: www.puterea.ro

De asemenea, Federația Română de Baschet (FRF) a informat recent că fostul antrenor de baschet Constantin Moldovan a murit la vârsta de 78 de ani, după „o lungă și grea suferință”.

„Federația Română de Baschet anunță cu multă tristețe și profund regret trecerea în neființă a celui care a fost antrenorul Constantin Moldovan. Titi Moldovan, așa cum era mai cunoscut printre apropiații și prietenii din familia baschetului românesc, s-a stins din viață după o lungă și grea suferință, medicii de la ATI declarând azi-noapte decesul acestuia la vârstă de 78 de ani.”

Născut în Ocna Mureș, în data de 4 februarie 1943, Constantin Titi Moldovan și-a dedicat întreaga viață baschetului, devenind un cunoscut șlefuitor de talente la echipele clubului CSS Steaua București.

După ce a ieșit la pensie, n-a renunțat la marea sa iubire, baschetul, și a contribuit substantial la înființarea echipei de juniori a Colegiului Național Aurel Vlaicu București, reușind în 2010 să acceadă la Turneul Final de juniori după 8 ani de absență consecutivă a echipelor din Capitală.

SURSĂ: FACEBOOK Federația Română de Baschet