România este în doliu. Un cunoscut medic din țara noastră a încetat din viață. O colegă a acestuia a anunțat teribila veste. Medicul trăia de ani de zile cu inima altcuiva după ce fusese supus unui transplant extrem de complicat.

Doliu uriaș în România!

Este vorba despre un cunoscut medic din Gorj, chirurgul Mihai Stăniloiu. Anunțul a fost făcut pe o rețea de socializare de un medic inițiat chiar de către chirurgul Stăniloiu.

„Drum lin în ceruri, domnule doctor Mihai Staniloiu! Ați fost și veți rămâne o parte importantă din viața mea. Amintirile legate de dumneavoastră mă vor urmări toată viața. Dumneavoastră sunteți cel care m-a învățat să țin, prima data, un bisturiu în mână, mi-ați dat aripi și încredere să merg mai departe în această meserie.

Mulțumesc lui Dumnezeu că pentru tot ce ați făcut pentru mine, am putut să vă mulțumesc când erați în viață. Ați aflat de la mine cât v-am prețuit, atât ca doctor cât și ca OM. Sper să mă vegheați de-acolo, de sus, așa cum o făceați când lucram împreuna la cabinet.

Așa e viața, ca o piesă de teatru: nu contează cât de mult a ținut, ci cât de frumos s-a desfășurat. Dumnezeu să vă aibă în pază, domnule doctor!”, a scris, pe o rețea de socializare medicul Andreea Udrea.

Medicul Mihai Stăniloiu avea 74 de ani. A activat în cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, și, după pensionare era angajat la o clinică privată. Medicul gorjean a trăit 17 ani cu inima fotbalistului Mihai Șerbănoiu, de la Pandurii Târgu Jiu, după transplantul efectuat de medicul Șerban Brădișteanu.