Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat că vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Dan Stan, fost subsecretar de stat în MAI, a încetat din viaţă, duminică, la spitalul de boli infecţioase din Timişoara, fiind diagnosticat cu noul coronavirus.

„Avocatul Dan Stan, un profesionist desăvârşit, liberal şi prieten vechi, un caracter deosebit, de o corectitudine rară, un OM care a fost mereu aproape de oameni şi nevoile lor a plecat…

”Acest inamic, virus pervers şi invizibil, s-a răzbunat!”

Subsecretar de stat al Ministerului Afacerilor Interne, a fost alături de mine în toate momentele grele, în special în gestionarea Stării de Urgenţă. Am încercat, împreună, să facem o lume mai bună, mai sănătoasă şi să salvăm cât mai multe vieţi.

Actual vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, el s-a întors în octombrie acasă, ca să fie alături de noul preşedinte al CJ, cu dorinţa şi speranţa de a face din Caraş-Severin un judeţ mai bun. SARS- CoV-2, acest inamic, virus pervers şi invizibil, s-a răzbunat!

După o lungă suferinţă, inima sa mare, dar obosită, a cedat în această dimineaţă, la ora 4,30, la spitalul de boli infecţioase din Timişoara. Dan nu mai este printre noi! Camarade drag, mergi în pace printre îngeri, către Rai! Dumnezeu să te odihnească!”, a scris Vela, într-un mesaj postat duminică pe Facebook.

Depistat pozitiv în urmă cu mai bine de trei săptămâni

În vârstă de 57 de ani, Dan Stan s-a stins din viață în această dimineață, la ora 4.30, în Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara, unde era tratat de COVID-19.

A fost depistat pozitiv în urmă cu mai bine de trei săptămâni, fiind internat în Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș.

Pentru că starea de sănătate s-a înrăutățit, fostul subsecretar de stat al Ministerului de Interne a fost transferat la ”Victor Babeș”“.

Se pare că vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin suferea și de o afecțiune mai veche la plămânul stâng, ceea ce i-a agravat și mai mult boala.

Foto: Express de Banat.