Presa din România este în stare de șoc. Este doliu uriaș la Televiziunea Națională. Nimeni nu se aștepta la o asemenea veste tristă. Un cunoscut om de televiziune a avut parte de o moarte tulburătoare.

Doliu în presa din România

Este vorba despre Cosmin Andrei care a lăsat în spate o carieră impresionantă, la Televiziunea Națională. Acesta era producător al celei mai longevive emisiuni de la TVR, Viața Satului. Cosmin Andrei a încetat din viață joi, dar deocamdată nu se cunosc cauzele decesului.

Anunțul cumplit a fost făcut pe o rețea de socializare de către un apropiat, Daniel Butănoiu. „Din păcate ,pe seara ,am primit o veste trista legata de Cosmin Andrei de la Viata Satului cum ca nu mai este printre noi! Cumplit! A plecat dintre noi împrieteniți, un tata, un profesionist, un OM! Condoleanțe familiei!”, a scris acesta pe o rețea de socializare.

De-a lungul carierei de jurnalist la TVR, Cosmin Andrei a primit mai multe premii importante pentru cariera din televiiune. Unul dintre acestea a fost primit în 2015, la galele APTR. A primit o distincție pentru emisiunea Viața Satului, alături de colegul său, Gabriel Gherghescu.