Actorul Johnny Wactor din serialul General Hospital a fost împușcat în timpul unui jaf

Un cunoscut actor din serialul „General Hospital” a decedat după ce a fost împușcat pe străzile din Los Angeles.

Johnny Wactor, în vârstă de 37 de ani, a fost împușcat în timpul unei presupuse tentative de furt a unui catalizator în centrul orașului Los Angeles, sâmbătă dimineață. În urma incidentului, el și-a pierdut viața.

Agentul lui Johnny Wactor a confirmat decesul pentru publicația Variety.

„Johnny Wactor a fost o ființă umană spectaculoasă. Nu doar un actor talentat care s-a dedicat meseriei sale, ci și un adevărat exemplu moral pentru toți cei care l-au cunoscut. Reprezentând munca grea, tenacitatea și o atitudine de a nu renunța niciodată. În suișurile și coborâșurile unei profesii dificile, el și-a păstrat întotdeauna bărbia sus și a continuat muncească pentru a deveni cel mai bun. Timpul petrecut cu Johnny a fost un privilegiu pe care l-am dori tuturor”, a transmis agentul actorului de la Hollywood.

Comunicatul Poliției

Potrivit Departamentului de Poliție din Los Angeles, un bărbat a fost împușcat mortal de unul dintre cei trei suspecți care încercau să extragă catalizatorul din mașina sa. Incidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 3 dimineața, în zona bulevardului Pico și a străzii Hope. Bărbatul a fost declarat decedat la un spital local.

Johnny Wactor a interpretat rolul lui Brando în serialul „General Hospital” între 2020 și 2022. Brando era fiul lui Gladys Corbin (interpretată de Bonnie Borroughs) și era căsătorit cu Sasha Corbin (interpretată de Sofia Mattsson), o dependentă de droguri.

Decesul lui Johnny survine la doar câteva luni după ce General Hospital a pierdut o altă vedetă, Robyn Bernard. Robyn a fost găsită moartă în San Jacinto, California, pe 12 martie, la vârsta de 64 de ani. Una dintre primele actrițe ale serialului, ea a interpretat rolul lui Terry Brock în drama televizat timp de aproximativ șase ani, în anii 1980.Anul trecut, fanii serialului General Hospital au fost îndurerați și de pierderea legendarei actrițe Jacklyn Zeman, care a murit la vârsta de 70 de ani. Jacklyn s-a stins din viață pe 10 mai 2023, după o luptă cu cancerul.

Cariera lui Johnny Wactor

Johnny Wactor și-a făcut debutul în televiziune în serialul dramatic Lifetime „Army Wives”, unde a apărut în diverse roluri de invitat între 2007 și 2009. De asemenea, a fost invitat în seriale precum „Westworld”, „The OA”, „Station 19”, „Siberia”, „Agent X”, „Vantastic”, „Animal Kingdom”, „Hollywood Girl”, „Training Day”, „Criminal Minds”, „Struggling Servers”, „Age Appropriate”, „NCIS”, „The Passenger” și „Barbee Rehab”.

După „Army Wives”, Wactor a lucrat la numeroase scurtmetraje începând din 2010, printre care „The Grass Is Never Greener”, „GoldenBox”, „The Con-Artist”, „Flyover States”, „A Most Suitable Applicant”, „The Interrogation”, „Anything for You”, „Abby”, „The Relic” și „We Won’t Forget”. În 2022, a scris și a jucat în scurtmetrajul „Broken Riders”. De asemenea, a apărut în mai multe filme de lung metraj, inclusiv „USS Indianapolis: Men of Courage” (2016), regizat de Mario Van Peebles și având în distribuție pe Nicolas Cage, Tom Sizemore și Thomas Jane. Alte apariții notabile în filme includ „Menthol”, „Ever”, „Trapper’s Edge”, „Supercell” și „Dead Talk Tales: Volume I”.