Este doliu uriaș în lumea afacerilor. O legendă care a condus o mare companie, a încetat din viață. Nimeni nu se aștepta la această dispariție.

Doliu într-o mare companie a lumii!

Este vorba despre preşedintele grupului Samsung, Lee Kun-hee. Acesta este cel care a transformat afacerea tatălul său într-o putere tehnologică mondială. Acum, a murit la vârsta de 78 de ani.

Cei din cadrul companiei au făcut totul public. Samsung a emis un comunicat prin care anunţă că preşedintele companiei, Lee Kun-hee, a murit vegheat de membrii familiei sale. Alături în ultimele momente, i-a fost şi preşedintele de facto al companiei, fiul său, Lee Jae-yong.

Lee Kun-Hee a fost mai mult internat în ultimii ani din cauza afecţiunilor de care suferea, iar fiul său s-a ocupat de afacerile companiei, anunță nytimes.com. „Toţi cei de la Samsung îi vom preţui memoria şi suntem recunoscători pentru călătoria pe care am împărtăşit-o alături de el”, se arată în comunicat.

Născut în 1942, Lee Kun-Hee a transformat Samsung dintr-o afacere locală într-o putere mondială în materie de inovaţie şi tehnologie.