Coronavirusul nu iartă pe nimeni, iar de această dată, lovește chiar la unul dintre cele mai urmărite posturi de televiziune, Realitatea Plus. Potrivit ultimelor informații apărute în spațiul public, un angajat din regia tehnică a televiziunii Realitatea Plus a murit din cauza COVID- 19.

Haralambie Stănuțiu avea doar 46 de ani, doi copii și el era internat la Terapie Intensivă, la Institutul „Matei Balș”. Se pare că acesta a dus o luptă grea de câteva săptămâni cu virusul ucigaș.

Vestea cea tristă a fost făcută chiar de Realitatea Plus care a transmis totodată condoleanțe familiei și celor apropiați.

„Anunțăm cu regret trecerea în neființă a colegului nostru Haralambie Stănuțiu, după câteva săptămâni de luptă cu un virus necruțător. Transmitem condoleanțe familiei și suntem alături de ei pentru pierderea suferită”, transmite Realitatea Plus.

Un membru al familiei

Totodată, sursa citată a mai precizat faptul că această pierdere nu este una de neglijat, având în vedere că nu a fost pierdut un simplu coleg ci ”un membru al familiei Realitata”.

În ceea ce privește starea bărbatului, se pare că medicii ar fi făcut tot efortul pentru a-l salva, însă acest lucru nu a fost suficient.

”Nu considerăm că am pierdut doar un coleg, ci un membru al familiei Realitatea. Din păcate, cu tot efortul făcut de medicii de la Spitalul Matei Balș de a-l salva, acesta ne-a părăsit în cursul zilei de ieri, îndurerând familia, cunoscuții și întreaga echipă Realitatea Plus.

A fost prezent la toate evenimentele importante transmise de televiziunea noastră, era un om vesel, plin de viață. Ne vom aminti mereu cu drag de el.

Drum lin, Bebe!

Dumnezeu să te odihnească în pace!”, mai transmite Realitatea PLUS.