Momente grele pentru fotbalul românesc după decesul neașteptat al fotbalistului Marijan Maric de la Ripensia Timișoara. La doar 20 de ani, fundașul de origini sârbe era împrumutat de Ripensia Timișoara la CSC Dumbrăvița, formație din Liga a 3-a. Acesta venise ca junior în România la formația LPS Banatul.

Din păcate, în această dimineață, Marijan Maric a fost implicat într-un teribil accident. Aflat împreună cu un prieten în mașina sa, jucătorul a căzut în râu cu autovehiculul. Atât el cât și prietenul său au fost găsiți fără suflare.

„Nu ne găsim cuvintele … Marijan Maric, jucătorul Ripensiei, împrumutat la CS Dumbrăvița, a plecat dintre noi astăzi, în urma unui tragic accident de circulație. În aceste momente teribile, gândurile noastre se îndreaptă spre familia îndurerată.

Sincere condoleanțe! Odihnește-te în pace, drag prieten!”, a fost mesajul postat pe Facebook de cei de la Ripensia Timișoara.

Fotbalul românesc a mai pierdut un fost fotbalist

Lumea fotbalului din România l-a pierdut în acest weekend și pe Ionel „Jean” Bărbosu. Fostul fotbalist a încetat din viață în cursul zilei de duminică, la vârsta de 54 de ani. Tragicul anunț a fost făcut de către clubul Politehnica Timișoara. În ceea ce privește cauza morții, potrivit sursei citate, Ionel Bărbosu a suferit un accident vascular cerebral în urma căruia a intrat în comă.

Totodată, sursa citată precizează că fotbalul românesc a pierdut unul dintre „jucătorii polişti din generația anilor ’90”.

„Cu tristețe anunțăm că Ionel Bărbosu, unul dintre jucătorii polişti din generația anilor ’90, s-a stins din viață astăzi. ‘Jean’ se afla în Thailanda, unde suferise un accident vascular cerebral. Zbor lin spre îngeri!”, este mesajul transmis de clubul Politehnica Timișoara.

Sursa citată mai precizează că fostul fotbalist a fost ținut în viață în ultimele zile doar de aparate, șansele sale de recuperare fiind inexistente.

Ionel Bărbosu s-a născut în Timişoara, la data de 12 august 1967 și a jucat pe postul de mijlocaș. De menționat este faptul că, pe lângă echipa Poli Timișoara, acesta a evoluat şi pentru celelalte grupări importante din oraşul de pe Bega: CFR, UMT şi Electrica. De asemenea, el a jucat și pentru Gloria Buzău.