Doliu în redacția Fanatik. Jurnalista Mădălina Moraru, în vârstă de doar 29 de ani, s-a stins din viață pe 17 aprilie. Aceasta și-a petrecut ultima săptămână de viață la secţia ATI a Spitalului din Botoşani, scrie Fanatik.ro.

De menționat este faptul că, jurnalista urma să împlinească 30 de ani în luna august a acestui an. Mădălina Moraru a fost Absolventă a Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi.

Doliu în presa din România. O cunoscută jurnalistă a murit. Avea doar 29 de ani

Ea ales jurnalismul, pe care l-a și făcut în ultimii ani de viață, fără a reuși însă să ducă lucrurile la bun sfârșit. Cu două săptămâni în urmă, aceasta scria un articol despre Gabi Luncă, artista care s-a stins din viață după ce a fost infectată cu noul coronaviurs. Nimeni nu avea să știe tragedia care va urma și în viața ei.

„Acelaşi destin tragic ce a făcut ca ultimul său material scris la FANATIK să fie despre bogăţia pe care ne-a lăsat-o în urmă Gabi Luncă, după trecerea artistei în nefiinţă. La două săptămâni distanţă, Mădălina avea să o urmeze pe îndrăgita cântăreaţă în lumea celor drepţi. Şi să ne lase în urmă, la rândul ei, amintiri, prezenţa sa zâmbitoare şi spiritul său cald care va rămâne mereu printre noi”, scria Valeriu Roșca.

Totodată, echipa acesteia a transmis un mesaj de condoleanțe familiei.

„Redacţia FANATIK transmite sincere condoleanţe familiei şi logodnicului său, groaznic încercaţi în aceste zile. Dumnezeu să o odihnească! Să ne zâmbeşti mereu, de acolo, de sus, cu aceeaşi căldură în suflet, Madlen!“, a adăugat sursa citată.

În ceea ce privește cauza morții, până în prezent nu a existat nicio precizare în acest sens.

Mădălina Moraru a fost înmormântată miercuri, 21 aprilie, a Botoşani, într-un cadru restrâns, impus de condiţiile pandemiei. În acest context, Parohia romano-catolică Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul din Botoşani a ţinut să transmită online slujba de înmormântare a Mădălinei Moraru.