S-a stins din viață cunoscutul toboșar Serghei Boboc. Acesta și-a pierdut viața într-un accident rutier la Fălești. Lenuța Gheorghiță i-a anunțat public pe admiratorii artistului muzical despre nefericitul incident.

Toboșarul Serghei Boboc, decedat într-un accident rutier

Medicii nu l-au putut salva. Mașina în care se afla apreciatul toboșar a fost distrusă complet din cauza impactului puternic. Tragicul accident auto a avut loc în seara de 11 decembrie, sâmbătă, în apropiere de satul Pârlița din raionul Fălești.

Mesajul emoționant al Lenuței Gheorghiță

Cântăreața de muzică populară a scris un mesaj emoționant în care și-a exprimat sentimentele de admirație pe care le-a avut pentru Serghei Boboc, dar și tristețea pe care o simte din cauza nefericitului incident, care s-a petrecut „prea devreme, prea trist, prea dureros.” Aceasta a transmis condoleanțe familiei îndoliate.

„Serghei Boboc …. Îmi va fi dor de tine… Ai fost și vei rămâne pentru o viață întreagă în inima mea… Prea devreme, prea trist, prea dureros… Zbor lin…și D-zeu să te ierte… Nu-mi vine a crede. Condoleanțe pentru toți cei ce te-au iubit…și cei care te-au apreciat. Ai fost un Om absolut minunat… Plâng…ma sufo…nu pot crede!”, a scris Lenuța Gheorghiță.

Din nefericire pentru țara noastră, România a pierdut, tot în weekend, un alt artist. Un poet cunoscut a decedat.

A murit poetul Lucian Avramescu

Poetul Lucian Avramescu s-a stins din viață la onorabila vârstă de 73 de ani. Acesta a murit în locuința sa din comuna Sângeru, județul Prahova. Decesul a fost cauzat de un stop cardio-respirator. Acesta a fost găsit inconștient în casă. A fost supus manevrelor de resuscitare, dar intervenția de urgență nu a avut niciun rezultat.

Despre Lucian Avramescu

Lucian Avramescu s-a născut în comuna Sângeru, judeţul Prahova, pe 14 august 1948. Acesta a activat ca jurnalist și poet.

Lucian Avramescu a debutat în 1967 cu poezie şi reportaje în „România literară” şi „Luceafărul”. A fost ziarist la „Orizont” (Râmnicu Vâlcea, 1975), „Scânteia tineretului” (redactor-şef adjunct), „Suplimentul literar-artistic al ‘Scânteii tineretului’” (1986-1989) şi „Tineretul liber” (ziar înfiinţat la 22 decembrie 1989).

Lucian Avramescu a publicat volume de versuri, note de călătorie, antologii, eseuri şi pamflete jurnalistice. De asemenea, el a fost membru al Uniunii Scriitorilor din România din 1979. La a XX-a ediţie a Festivalului Internaţional de Poezie „Nichita Stănescu”, din primăvara lui 2008, poetul a primit Premiul de Excelenţă „Nichita Stănescu”, oferit de Primăria Municipiului Ploieşti, potrivit antena3.ro.