Mai precis, este vorba despre Emil Jula atacantul care a jucat la echipe precum Oțelul Galați sau Universitatea Cluj. Acesta a decedat din cauza unui infarct.

Potrivit informatiilor www.sport.ro, fostul atacant s-a simtit rau in aceasta dimineata si a chemat salvarea. Ajunsi la fata locului, doctorii i-au dat niste pastile lui Jula, iar peste jumatate de ora acesta a incetat din viata in pat.

Medicii nu l-au mai putut resuscita.

Jula urmeaza sa fie adus in Romania, la Cluj, unde are familia.

Acesta a decis să se retragă din fotbal în anul 2018 după ce a jucat în liga inferioară din Germania, mai precis la TuS Bersenbruck.

Născut la Cluj, acolo a fost locul de unde a început să joace fotbal. În perioada 1998-2006 acesta a jucat la Universitatea Cluj dar a decis să plece la Oțelul Galați pentru două sezoane.

Un an mai târziu a făcut parte din echipa care câștiga Cupa Intertoto, notează Digi Sport.

Cariera din străinătate

În anul 2008, Emil Jula a fost transferat de către Energie Cottbus. La această formație acesta a strâns în 100 de meciuri, 29 de goluri și 24 de pase decisive. Dintre acestea 27 de partide au fost în Bundesliga.

În Germania acesta a mai jucat pentru MSV Duisburg și VfL Osnabruck. După experiența din Cipru, la Anorthosis, acesta s-a întors în fotbalul românesc. Acest lucru se întâmpla în anul 2013.

Atunci a ales să joace la Ceahlăul Piatra Neamț, acolo unde a stat un sezon. Emil Jula a decis să se întoarcă la Universitatea Cluj, respectiv Oțelul.

Cristi Munteanu este marcat de moartea atacantului

„Eu l-am adus la Oțelul de la Universitatea Cluj, în 2014, la al doilea său mandat la Galați. Era un băiat cuminte, foarte serios, se vedea că era un mare profesionist, crescut în fotbalul din Germania.

Emil nu bea, nu fuma, nu pierdea nopțile. Nici nu-mi pot găsi cuvintele, e o mare dramă”, a declarat Cristi Munteanu, pentru Digi Sport.