Vestea morții lui Stephan Pelger i-a șocat pe toți apropiații și cunoscuții designerului. Printre aceștia se numără și numeroase vedete, cum ar fi Oana Roman. Ea a dezvăluit că au fost prieteni de peste 20 de ani și au multe amintiri împreună.

Oana Roman, în suferință după moartea lui Stephan Pelger

„Mi-au trebuit câteva ore sa pot procesa ca nu mai ești! De peste 20 de ani împărțim amintiri și e greu acum sa ma gândesc ca nu mai ești aici.

Ultimele noastre poze de la ziua, ta, de la evenimentele tale și ultima poza, rochia divina pe care mi ai făcut o acum peste 15 ani.  Am avut 2 rochii perfecte în viața asta pana acum. Una făcută de Răzvan Ciobanu și asta bej creata de tine Stephan Pelger.

Amândoi ați plecat și nu știu cine o sa mi mai facă mie rochii perfecte! Le veți face sus acolo cu siguranță. Drum lin dragul meu drag. Dumnezeu sa te ierte și sa te odihnească în pace!”, a scris Oana Roman pe pagina sa de Facebook.

Cristina Cioran a rămas șocată de moartea prietenului ei

La rândul său, Cristina Cioran a dezvăluit că nu îi vine să creadă ce s-a întâmplat. Cei doi erau prieteni foarte buni. Cristina a dezvăluit că ultima dată s-au văzut în urmă cu o lună, în trafic, în zona Dorobanți.

După ce s-au salutat, fiecare și-a continuat drumul. Cristina Cioran spune că regretă că nu l-a mai sunat ulterior.

„Este o veste foarte, foarte tristă pentru mine, nu-mi vine să cred nici acum că s-a întâmplat asta.

Eram prieteni foarte buni și îmi pare rău că o dată cu vestea asta am realizat cât de mult a trecut de la ultima mea discuție cu Stephan, cât de repede trece timpul, cum uităm de noi și de prieteni și poate nu realizăm că ei au nevoie de noi și noi poate nu suntem acolo. Tot ce îmi doresc e ca acum să fie liniștit și nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat.

Acum o lună ne-am întâlnit prin Dorobanți, în treacăt, te pup, ce faci, bine, și îmi pare rău că nu l-am sunat…”, a spus Cristina Cioran pentru SpyNews.ro