Designerul Stephan Pelger a fost găsit spânzurat într-o locuință din Sectorul 2 al Capitalei, iar polițiștii și procurorii au deschis o anchetă în acest caz. Recent, acesta scrisese că îi este foarte dor de tatăl său, care a murit în anul 2019. De asemenea, s-ar fi confruntat cu o insomnie cronică şi cu episoade de depresie.

”La data de 8 iunie 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 8 au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuinţă, din Sectorul 2, se află o persoană decedată. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, precum şi un echipaj medical care a constat decesul persoanei”, a transmis Poliția Capitalei joi, 8 iunie.

Potrivit sursei citate, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri.

Trupul neînsuflețit al creatorului de modă va fi transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) pentru efectuarea autopsiei.

Stephan Pelger s-a luptat cu insomnia și cu depresia

Stephan Pelger a scris recent că îi este foarte dor de tatăl lui, care s-a stins din viață în 2019. Acesta se confrunta, de asemenea, cu o insomnie cronică, iar asta i-a afectat toate aspectele vieții, după cum a spus chiar el. Suferea, totodată, și de episoade de depresie.

”Insomnia şi-a pus amprenta pe toate aspectele vieţii mele”, a declarat recent creatorul de modă.

Aceste probleme ar fi început după o întâmplare din anul 2018, când a fost jefuit de două femei, la Cannes.

”Încă iubesc Cannes şi mă voi întoarce aici, dar asta îmi va rămâne mereu în minte”, a spus el.

A fost internat într-o clinică de psihiatrie la numai 10 ani

La începutul acestui an, designerul a spus că a ieșit de la clinica de dezintoxicare și că s-a internat de bună voie. Din cauza insomniei cronice, luase 40 de pastile într-o singură zi. Acesta a fost internat și la psihiatrie când avea numai 10 ani, iar de-a lungul anilor a trecut prin mai multe centre de tratament.

„Sufăr de depresie de la 10 ani. Prima dată am fost într-un centru de psihiatrie la 10 ani, la noi în România. Apoi la 21 de ani La Viena, apoi la 34 de ani la München și acum, aici, lângă București. Depresia e o boală despre care noi nu vorbim. (…) Nimic nu și-a făcut efectul, medicina era foarte învechită. Remedierea ține toată viața, dar am pierdut controlul”, a spus Stephan Pelger într-o emisiune TV.