O jurnalistă celebră a murit. Anunțul a fost făcut de Familia Regală a României

Potrivit mesajului respectiv, Maria-Denise Theodoru a fost timp de două decenii „o colaboratoare constantă și devotată a Casei Majestății Sale”, contribuind „cu creativitate și profesionalism la îndeplinirea multor acțiuni publice ale Familiei Regale”.

„Majestatea Sa Custodele Coroanei și ASR Principele Radu au aflat cu tristețe vestea trecerii la Domnul a jurnalistei și profesoarei Maria-Denise Theodoru.

De două decenii încoace, Denise a fost o colaboratoare constantă și devotată a Casei Majestății Sale. Ea a contribuit cu creativitate și profesionalism la îndeplinirea multor acțiuni publice ale Familiei Regale, fie în domeniul radio-ului, fie în cel al cinematografiei sau al proiectelor socio-culturale”, este scris în mesajul transmis de Familia Regală a României.

A fost alături de eforturile Familiei Regale

De asemenea, regretata jurnalistă și profesoară a fost alături de eforturile Familiei Regale „cu discreție, cu generozitate și cu profundă înțelegere.”

„Ea a fost, an de an, alături de eforturile Familiei Regale, cu discreție, cu generozitate și cu profundă înțelegere. De-a lungul anilor, Denise și-a legat numele de Înalte Patronaje regale, de vizite regale în comunități, de concursuri internaționale, de volume legate de Coroană și de istoria modernă și contemporană a României. Recent, ea a fost scenarista și însuflețita promotoare a filmului artistic Maria, Regina României.

Un fidel susținător al principiilor și valorilor Coroanei Române, Maria-Denise Theodoru a primit Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate, în anul 2010.

Majestatea Sa Margareta transmite, în numele Familiei Regale, condoleanțe și profundă compasiune familiei îndoliate! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a conchis Familia Regală a României.

Sursa foto: Dreamstime