Doliu în România! A murit un medic renumit, după ani de zile în care s-a luptat cu o boală cruntă

Medicul Silviu Alexandru Lucasievici, în vârstă de 53 de ani, a condus timp de mai mulți ani Serviciul de Medicină Legală din cadrul Spitalului de Urgență Focșani (SJML). Tragica veste a fost confirmată de colegii acestuia, de la SJML Vrancea.

În urma decesului, colegii acestuia au spus că „Dumnezeu a pus capăt unui drum presărat cu bunătate, dăruire și profesionalism”. Astfel, aceștia au vrut să aducă un ultim omagiu. Potrivit celor scrise de Colectivul Serviciului Județean de Medicină Legală Vrancea, regretatul medic a dat dovadă de-a lungul carierei sale de „un profesionist desăvârșit”. Acesta a fost „un om respectabil” care „a plecat prea devreme” și a lăsat în urma sa „numai tristețe și durere”. În acest context, colegii acestuia au subliniat că îl vor păstra veșnic în inimile lor.

Mesajul transmis de Colectivul Serviciului Județean de Medicină Legală Vrancea

„Dumnezeu a pus capăt unui drum presărat cu bunătate, dăruire și profesionalism. Aducem un ultim omagiu celui care a fost dr. Silviu Alexandru Lucasievici, medic primar legist, un profesionist desăvârșit și un om respectabil. A plecat prea devreme lăsând în urmă numai tristețe și durere. Ne exprimăm condoleanțele noastre familiei îndurerate și-l vom păstra veșnic în inimile noastre. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis Colectivul Serviciului Județean de Medicină Legală Vrancea după decesul renumitului medic.

Suferea de mai mult timp de o boală necruțătoare

Medicul primar legist dr. Silviu Alexandru Lucasievici suferea de mai mult timp de o boală necruțătoare. În acest context, a decis să se retragă de la șefia Serviciului Județean de Medicină Legală (SJML) Vrancea. De asemenea, motiv fostul medic legist șef al Serviciului Județean de Medicină Legală (SJML) Vrancea dorea să se pensioneze în acest an. Din păcate, boala necruțătoare de care suferea pare să-l fi răpus.