Șoc la Hollywood. Dean McDermont (56 de ani) și Tori Spelling (50 de ani) au anunțat că divorțează după 18 de ani de căsnicie. Cei doi actori au împreună cinci copii, cu vârste cuprinse între 6 și 16 ani.

Dean McDermont și Tori Spelling divorțează după 18 ani de căsnicie

Anunțul separării a fost făcut de către Dean McDermont pe rețelele de socializare, dar postarea a dispărut la scurt timp după aceea.

„Cu mare tristețe și cu inima grea, după 18 ani împreună și cinci copii minunați, Tori Spelling și cu mine am decis să mergem pe drumuri separate și să începem o nouă călătorie. Vom continua să ne ghidăm și să ne iubim copiii în această perioadă dificilă. Vă rugăm să ne respectați cu toții confidențialitatea, în timp ce ne folosim acest timp pentru a ne înconjura familia cu dragoste! Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin și amabilitate”, a transmis actorul.

Zvonurile privind divorțul celor doi circulau de mai multă vreme, principalul motiv fiind numeroasele aventuri pe care le-a avut Dean McDermont, dar peste care Tori Spelling a trecut de dragul copiilor. În urmă cu mai mulți ani, aceștia au filmat un reality show, în care telespectatorii puteau vedea scene din viața lor. Tot în cadrul emisiunii, amândoi au recunoscut câte compromisuri au făcut de-a lungul timpului pentru ca mariajul lor să nu se destrame.

Separarea era inevitabilă, iar semne au apărut încă din anul 2021

Semne că separarea inevitabilă au început să apară încă din anul 2021, cât Tori Spelling a renunțat să mai poarte verighetă. Ulterior, aceasta a mărturisit că nici nu mai doarme în aceeași cameră cu soțul ei. Dean McDermont a petrecut o bună perioadă departe de casă, deoarece filma un proiect. În acest timp, Tori Spelling a fost surprinsă în timp ce mergea să se întâlnească cu un avocat specializat în divorțuri.

Dean McDermont și Tori Spelling s-au cunoscut în anul 2005, în Canada, în timpul filmărilor peliculei „Mind Over Murder”. Amândoi erau, la acea vreme, căsătoriți cu alte persoane. Cei doi actori s-au separat ulterior de partenerii lor de atunci și, la scurt timp după aceea, s-au căsătorit. Doi ani mai târziu, Tori Spelling a dat naștere primului lor copil.