Fostul ministru de Finanțe, Eugen Orlando Teodorovici, unul din principalii susținători ai aventurii Vioricăi Dăncilă în calitatea de candidat al PSD la prezidențiale, a lansat marți un apel disperat pe internet, prin care face apel la salvarea partidului din care face parte.

Teodorovici vorbește despre metamorfozarea PSD în PNL și chiar despre dispariția partidului, în condițiile în care unii membri ai partidului vor să acceadă cu orice preț în funcții de conducere.

”PSD nu trebuie să devină nici subiectul negației, nici obiectul distrugerii, doar pentru că unii fie nu înțeleg, fie nu pot obține ceea ce vor cu orice preț.

PSD nu trebuie să dispară, ci doar să se reformeze! Dar reforma nu înseamnă eliberarea și ocuparea unor scaune sau o rebrenduire limitată…au mai făcut-o și alții, ca în final să se metamorfozeze în PNL”, a scris Teodorovici pe Facebook.

”Am mai spus-o și o repet, pentru că am convingerea că întreaga clasă politică se va reforma atunci când PSD se va reforma. Iar aceasta se va putea face cu oamenii care vor și pot să fie garanții acestei reforme.

Eu cred în principii, în asumare, în leadership și mai cred în REFORMA PROFUNDĂ a PSD. Nu doar într-o modificare de formă care va distruge fondul”, a adăugat el.

Puteți vedea postarea mai jos: