În rechizitoriul procurorilor apare o informaţie şocantă cu privire la Gheorghe Dincă. Acesta ar fi intenţionat să-l ucidă şi pe cel pe care l-a nominalizat drept complice la abuzurile asupra Luizei Melencu: Ştefan Risipiţeanu.

Astfel, potrivit declaraţiilor unui coleg de celulă care ar fi stat de vorbă cu Gheorghe Dincă, acesta ar fi intenţionat să-l ucidă pe complicele său, Ştefan Risipiţeanu, şi apoi să-l ardă în celebrul butoi din curtea sa. Dincă ar fi recunoscut aceste intenţii într-o discuţie cu colegul său de celulă.

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, neagă însă această posibilitate.

“Aşa ceva nu este adevărat. Chiar dacă s-ar fi purtat vreo discuţie, cu siguranţă că nu a fost bine înţeles contextul. Contextul probabil că este altul. În niciun caz nu a avut intenţia de a face aşa ceva cu Fane Risipiţeanu”, a explicat avocatul, într-o intervenţie la Antena 3.

Ce le-a mai povestit Dincă celorlalţi deţinuţi

Gheorghe Dincă ar fi purtat şi alte discuţii cu colegii săi de celulă, care au aflat detalii extraordinare despre monstrul din Caracal. Astfel, Dincă le-a spus că el se consideră nevinovat și că va scăpa de arestul preventiv. În plus, criminalul le-a povestit celorlalți deținuți ce planuri are pentru momentul în care va fi eliberat din închisoare. Se pare că Dincă ar vrea să facă turul României după ce va fi pus în libertate.

De asemenea, potrivit ultimelor declarații făcute de Gheorghe Dincă, principalul suspect din dosarul Caracal, Ştefan Risipiţeanu nu ar fi fost singurul său complice. Acum, oamenii legii caută încă două persoane care ar fi intrat în contact cu Dincă şi cu victimele sale şi ar putea avea informaţii extrem de importante pentru anchetă.